Vinneren av TW-ligaen er klar

Som de fleste sikkert har fått med seg nå, så har Norge vunnet VM-gull i Håndball. Norges håndballjenter er dermed regjerende OL, EM- og VM-mestere.  I starten inviterte jeg dere med på en TW-liga hvor vi spilte VM-manager på tv2’s nettsider. Og vinnerne av denne runden er nå klar: WYNJA!

Hansemann og Wynja, som har knivet om seieren siden 3 Desember!

I forkant av vm-managerspillet har hun ikke hatt noen særlig kunnskap om, eller interesse for håndball. Det har gradvis endret seg mens rundene har pågått. Hun har gått fra ingen interesse til å kjøpe seg tv2 sumo for å se på kampene og følge med spillerne sine i kampene.

– Man blir litt mer engasjert, når resultatene og spillerne faktisk påvirker noe du er med på og når man kan konkurrere litt med venner.

I den siste runden har Anita karret til seg hele 220 poeng – og ble nr 17 i Norge!  Men det er egentlig 6 stk på delt 12-plass, så rank 17 er sånn sett bare uflaks. Det absolutt morsomste ved seieren er i følge Anita å slå hansemann på mållinja – og kuppe førsteplassen som de har knivet om de siste rundene.

– Å slå Hanse… Aaah, det var vel det beste av alt!

For fullstendig oversikt over TW-ligaen vår, så legger jeg med et screenshot av rangeringslisten slik at dere kan se den.

 

7 thoughts on “Vinneren av TW-ligaen er klar

  1. Logget bare inn for å lage laget, så er veldig fornøyd med siste plass. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *