Awesome musikk + app

Hvis du kjeder deg idag, og trenger noe til å f.eks. ta bort oppmerksomheten fra eksamen, så har jeg dette til deg: En stk awesome app og en føff musikkvideo (cover  av Gotye – Somebody That I Used to Know),

For å starte med en god tone, tenker jeg presentere en musikken først. Dette Gotye-covere ble lagt ut på youtube i går kveld. “Somebody that I used to know” er i utgangspunktet en rimelig avhengighetsskapende låt. I denne cover-versjonen er den simpelthen bare litt mer ‘up-beat’. Og sånn for å gi dere gamere litt prikken-over-i’en-følelsen; Sjekk hvilke spillkarakterer som har sneket seg inn som hovedrolleinnhavere i musikkvideoen.

Check it out: 

Awesome app (musikk-relatert)
For dere som likte denne låten, eller ganske enkelt liker musikk, så kan jeg også presentere en App. De eldste av dere (vi snakker 1975. Jeg var ikke født) husker kanskje hvordan en viss “rec”-knapp på VHS-spillere satte sinnene til diverse film-selskap i kok.

Det endte med at bl.a. Disney sendte et søksmål i Sony sin retning. Utfallet var at saksøkerne måtte bite i det sure eplet. I følge “The supreme court” i USA, gikk det å ta opp noe til senere bruk  nemlig ikke i mot copyright-loven.

Appen jeg tenkte presentere for dere, utnytter nettopp dette smutthullet i loven. Audials søker etter musikken du ønsker deg via radiokanaler over internett som spiller denne musikken og tar den opp. Du kan til og med søke på en sjanger med musikk og ta opp alt innenfor denne som spilles! Videre kan denne musikken synkroniseres opp mot din mobiltelefon. Du trenger også dette programmet (gratis).

For å gjøre saken enda bedre, kan du også ta opp tv-programmer ved å bruke denne appen.

Likte du musikken? Vil du prøve ut appen?

 

 

One thought on “Awesome musikk + app

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *