Naken mann spiste et halvt ansikt

Jeg vet ikke om dere savner litt creepy nyheter, men uvahengig hva dere tenker om det, så må jeg nesten dele denne med dere.Det er nemlig som tatt ut av en skrekkfilm. Eller kanskje en tvserie med vampyrer og varulver. Jeg har ærlig talt litt traumer.

Politiet i Miami skøyt nemlig en naken mann i hjel fordi han ikke ville slutte å spise ansiktet til en annen mann.

I følge politiet fikk de beskjed om at en naken mann drev og spiste ansiktet til en mann som de antar er uteligger. Når de kom til åstedet forsøkte politiet og kommandere den nakne mannen til å avslutte overfallet. Det gjorde han ikke. Dermed skjøt politiet mannen. Men den nakne mannen fortsatte å spise av den hjemløses ansikt. Politiet forsatte å skyte, og vitner sier de hørte rundt seks skudd.

Den nakne mannen døde etterhvert, mens den hjemløse ble fraktet til sykehus med kritiske skader. Halve ansiktet hans skal ha blitt spist.

Politiets teori er at den nakne angriperen led av en såkaldt “kokain psykose”. Det er en tilstand fremstilt av narkotika som “baker” kroppen innvendig. Det fører til at den påvirka ofte kler av seg og prøver å kjøle seg ned. Hvis dette derimot var true blood verden, så vet alle at han var en varulv høy på V. Men på samme tid snakkes det på youtube om at han var zombie da. Dere kan jo velge.

Er dette ett av de sykeste overfallene du har hørt om? Hvis ikke, hva er?

4 thoughts on “Naken mann spiste et halvt ansikt

  1. Hvis jeg har valget mellom at han er varulv på v og at han er zombie… da foretrekker jeg varulv. Da slipper jeg å skaffe meg våpen og sånn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *