Dead state – ett litt anderledes zombiespill

Du har kanskje spilt zombie-spill tidligere – det har jo de fleste – men hvis du er som meg, så har du savnet noe. Jeg har nemlig ikke så stor interesse av å bare skyte hodet av zombier. Jeg synes halve moroa med zombie-sjangeren er å overleve i en verden som er snudd på hodet. 

The walking dead (tv-serien, jeg har ikke lest tegneserien) har bl.a. vist litt av denne delen av zombie-sjangeren. Det er et aspekt som ofte ser ut til å bli glemt, eller oversett, i spill hvor zombier invanderer verden. Det gledet meg derfor stort når jeg kom over spill-konseptet Dead State.

This is your story – you’re the leader and it’s up to you to force the lucky, the traumatized, and the selfish to work together for weeks and months after society has collapsed. Zombies are the least of your problems – you need to keep morale high, mouths fed, and your shelter safe. You will lose people. You will make enemies. You will have to make tough decisions. And you might not make it.

For meg blir det litt som zombier og the sims i ett – noe jeg naturligvis synes er awesome.

Dead state har vært “in the making” en stund, men som mange prosjekter før dem, har det stoppet litt opp av finansielle årsaker. Skaperne av spillet har derfor gått til “kickstarter” og startet innsamling av penger for å kunne finansiere fullførelsen av spillet.

LES MER – ELLER DONER PENGER – HER! 

Jeg ønsker, som dere ser, å dele linken til “Dead State: The Zombie Survival” sin kickstarter-side slik at dere kan lese mer on spillet og kanskje til og med donere noen dollar hvis dere ønsker å hjelpe skaperne på vei!

Hva tenker du om dead state?

3 thoughts on “Dead state – ett litt anderledes zombiespill

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *