En slutt på all fordømmingen av dine McDo-uvaner

Som kjent, så er det altså søndag. Det minnet jeg dere på i forrige innlegg, så derfor håper jeg dere husker det. På søndager er det mange som spiser junk-food. Noen ganger på natt til søndag, andre ganger på selve dagen. Da gjør de det ofte fordi de ikke orker lage mat selv og er fyllesyke. Det er hvertfall min unnskyldning. Merkelig nok er denne latskapen, og det overflødige fettet som gjerne følger en slik livsstil, litt skambelagt.

Heldigvis finnes det en ny måte å skjule ditt tjukke, mcdonalds-konsumerende ansikt fra venner og fiender (!) som er ute etter å dømme deg for denne vanen! Det hele får du i “The McDonalds shame mask”. Videoen fra Jest sier:

“Enjoy that taste you crave without people wondering if you’re seriously eating McDonald’s.”

 

For joda, pomfritt er himmel på jord til tider, men ydmykelsen… Åååh, ydmykelsen, den kan vi leve uten.

STOP JUDGING ME!

One thought on “En slutt på all fordømmingen av dine McDo-uvaner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *