When in doubt – blame glitter

Dere som stadig befinner dere på tw – eller mer spesifikt v1 – har sikkert fått med dere at det er endel konflikter på gang. En av dem er mellom BOL og H.F.O. I den anledning har BOL motatt en rekke poster fra bgm75, den ærverdige lederen av H.F.O. I disse postene tar han visstnok bladet fra munnen og forteller SANNEHTEN om hvilken fæl person jeg er og hvordan jeg lurer folk og lyver til alle.

Jeg kan jo ikke være noe dårligere selv.

Eneste forskjellen er bare at, vel, jeg ser ikke noe poeng i kopiere hans fremgangsmåte. GO big, og go home, liksom. (vet, sykt dypt.) Derfor har jeg og en venn av meg i kveld vært inne i H.F.O hvor jeg fikk sendt ut – og postet – følgende tekst på forumet deres. Enjoy.

—–

bowling mästare 17.07.12 00:01
Nå lurer der sikkert på hvorfor jeg skriver denne posten? Det skal jeg fortelle dere. Det er nemlig en del av en større plan.

Først får jeg hilse på dere. Noe annet ville vært uhøffelig.

– Hei! Mitt navn er glitter.

Dere har sikkert hørt mye om meg, men la meg spare dere bryet med å grave frem informasjonen dere har fått opp igjennom:

Jeg er litt psykotisk og på grensen til psykopatisk. Ja, så er jeg litt paranoid da. Og som dere vet, å være litt paraonoid, er som å være litt gravid. Det har en tendens til å bli verre. For når du du kombierer dette med egenskapene over, så skjønner du sikkert hvorfor jeg har gjort det jeg skal fortelle dere om nå.

Jeg har nemlig nå brukt flere uker – kanskje til og med måneder – på å legge og gjennomføre en plan. Planen involverte at jeg måtte få inn en spiller i H.F.O.

Hvorfor? Jo, slik at jeg kunne vite hva som skjedde i denne selverklærte BESTE STAMMEN I VERDEN.

Jeg måtte jo se hva dere gjorde som var så fantastisk. Jeg måtte vite hvorfor deres ledere ikke hadde noen problemer med å tro at alle i BOL ville bytte over til den en liten stamme og sette sine vinnersjanser enda noen år tilbake – på et blunk.

Som dere vet, har jeg derfor latet som jeg skulle slutte – også lurt balle klorin til å bryte en avtale. Han fortjente det trossalt. Han er jo en svikerjævel og hevn mot han, i tillegg til innsyn i H.F.O, det krevde min fulle oppmerksomhet. Man må være dedikert hvis man skal hevne seg, skjønner dere. Og er det noe jeg er, så er det nettopp det. Dedikert.

Og før dere spør; Ja, jeg har ofte hatt paranoide tanker om hva kjøleskapet mitt gjør mot koppene mine, men at kjøkkenviften var ute etter meg, hadde jeg ikke viet en tanke før jeg så det med mine egne øyne. Derfor har jeg full forståelse for alt deres leder har satt i gang nå. Man skal trossalt ikke spøke med alle de skjulte fiendene som finnes rundt èn.

Nå har jeg klart det jeg prøvde på hele tiden. Jeg har fått most balle klorin sønder og sammen med de 8 kontoene jeg i følge bgm75 styrer gjennom proxy – og fått et medlem inn i H.F.O slik at jeg kan spionere. Hvis dere lurer på hvorfor jeg, som visstnok hater balle klorin så intenst, ikke bare angrep Balle klorin mens han var i BOL, så er svaret enkelt. Jeg kunne ikke fått inn noen spioner i H.F.O hvis jeg gjorde det på den lettvinde måten.

Fra spøk til alvor: Du bør aldri bli for komfortabel i din suksess – du må være urolig for at det skal snu. Ellers gjør det nettopp det. Og til BGM – bare fordi vi i følge deg virkelig er ute etter å ta deg, balle klorin og H.F.O, så betyr det ikke at du ikke er paraoid.

Jeg avslutter derfor med et sitat, hvor jeg faktisk sammenlikner deres kjære leder(e) med Murbarak. Jeg føler det er greit siden alle kaller meg Hitler.

“Mubarak was so paranoid that anyone he perceived as competent became a threat to him.”
– Wael Ghonim

Nå går jeg tilbake til BOL – den første enkvinnesstyrte stammen. En stamme, en kvinne og 41 kontoer – som alle representerer stemmene i hodet mitt.

PS! Vi angriper ikke de hos dere, som ikke angriper oss. For andre spørsmål; Ta kontakt

13 thoughts on “When in doubt – blame glitter

 1. Dramatikk! Nydelig! Fantastisk! Heroisk! Lurisk (lol)!

  *Applaus fra salen*

  Jah, dette var litt av et sjakktrekk :-). Keep it goin’!

 2. Hahahaha. Lo faktisk godt her (og dette er ikke ironisk ment for dem som måtte tro det)!

  Digget det om den skumle kjøkkenvifta som er ute etter deg.
  Bare husk på at støvsugern er et forkledt rovdyr også så er du safe.

 3. Er ikke poenget med Tribal Wars og vinne verdenen? Hmm…. Her ser det ut som dere/du roter det til for BOL mtp. “seieren”. Man kan samarbeide hvis man bare vil ser dere, men da må folk være villige til å ofre noe (kanskje navnet BOL og H.F.O). + Var litt strengt å krige for noen gråbyer. Altså. De er tross alt bare gråbyer. De gjør ikke en DRITT. Som å ofre seieren på TW bare for noen byer som en dude etterlatte seg? Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhh……

 4. likte teksten 🙂 Vært så mye baksnakking og BS fra RNG og H.F.O i det siste 😛 Der alt koker ned til noe Glitter har planlagt over flere mnd, i følge dem LOL. Så en fin måte å vise folk litt hvor dumme de er ^^

 5. Jeg tror nok ikke at alt av skylda ligger på RNG/H.F.O. Dette virker for meg som en “svulst” som har vokst opp i mellom de ulike stammene. Nei, jeg sier ikke at det er Glitter/BOL som er årsaken til den nye krigen som har oppstått, men jeg er 100% sikker på at de(dere/hun) har vært med på og framskyve dette. Oppblåsing av små problem m.m. Utover det så har vel HFO stått for den siste “skubben over kanten” med og erklære krig.

  Hvorvidt RNG følger på, er uvisst og si. Capitan22 sa i offentligheten at de stilte seg bak HFO, men at de ikke ønsket noen konfrontasjon mot BOL siden det alt var nok fiender/problem og ta av.

  Men ja, god underholdning er det ihvertfall, så jeg klager ikke. Er meget interessant og følge med :-). Forresten Bene, du vil ikke komme med en offentlig melding på forumet i stedenfor bare på bloggen?

  1. For det første så har eg sluttet med alt elektrisk siden alle seier det er farlig, så lever fint med en kjøkkensleiv 🙂

   Når det kommer til krangelen mellom HFO og Bol (pluss Balle ) så gjaldt den en ting, HFO ville at BOL og RING skulle slå seg sammen, da hadde vi vunnet v1 selv om IB brukte mye proxy. Ib hadde nesten ikke spillere igjen , derfor måte dem jukse sånn.. Vi i HFO hadde over 40 spillere som kunne tatt over kontoer i BOL. Dere var ikke mange igjen dere heller. Du ville slå sammen HFO og BOL og vi skulle ta over større kontoer og inn adle de små HFO kontoene. Pluss krige med IB og RING.Vi ville ha med RING. Når du sier at eg har sagt mye stygt om deg så kjenner eg meg ikke igjen i det,Meg og W prøvde å få deg med på trippel sammenslåing,men du nektet å være i stamme med Captan. Eg var så dum at eg prøvde å få din nestkommanderende til å snakke med deg for å få deg med. Det blei ikke godt mottatt ,og det er bare å beklage. Men vi var tre ledere i HFO som alle stemte det samme, vi måte prøve. Alle i stemte om HFO hva vi nå skulle gjøre , slå seg sammen med RING blei utfallet. Men planen var å forsette å få dere i bol med. C la alt gammelt bak seg, ho var villig til å snakke med deg og svelge kameler.

   Eg har alltid rådført meg med deg, eg har sett opp til deg å alltid syns du har tatt gode avgjørelser. Men ikke denne gangen, vi var alle voksne og burde kunnet fikset problemet mellom meg,deg og C.

   Men når eg leser at du satt spioner inn i HFO så forstår eg at samarbeid aldri hadde gått, 8 stk er umulig, vi hadde folk på nesten alle kontoene våre. Og alle tok bol byer etter dere erklærte krig.

   En ting vil ha meg frabedt i fremtiden, vi prøvde ALDRI og få noen fra BOL over til oss. VI snakket med han som gikk til IB,men det gjaldt sammenslåing. Så snakket vi med T om det samme. Han var nesten aldri på konto lenger,så han ville slette konto. Vi gikk til RNG og stanset offensiven fra ib som en stamme. Hadde dere blitt med så hadde Badass vært ferdig på 6 mnd og v1 hadde vært vunnet hovedsakelig pga BOL og RNG. Vi tok 3-4 kontinenter når vi spilte,langt fra mengden dere tok oppover tiden. Men des siste halvåret var de vi som tok byer,så vi hjalp til. Ikke glem v5 heller der dere alle hadde gitt opp, Der var det eg som manipulerte lederen der til å dolke de allierte i ryggen. Når eg hadde nok logger så var det plutselig vi som hadde en alliert. fikk ikke lov av styre,men eg gjorde det som måte gjøres for å vinne. Dere hadde lagt dere ned for å dø!!

   Det samme ville eg i V1, men du satt foten ned.Begynte å gi kontoer til IB,folk og spillere gikk over il IB fra BOl med din velsignelse.

   Det er det mest patetiske eg har sett,dere hadde kriget i 4 år. Så stor var ikke krangelen mellom meg og deg at det kunne rettferdiggjøres.

   >>>BGM – bare fordi vi i følge deg virkelig er ute etter å ta deg, balle klorin og H.F.O, så betyr det ikke at du ikke er paranoid.<<>>Ja, bare spør kenn om kjøkkenmaskiner… DE er virkelig skumle <<>> snakk om å ta fortjenesten for andre sin jobb. Eg satt i to uker å fikk lederen til å si noe dummere for hver dag. Dere andre i styre viste ikke noe før eg kom tilbake med ny allianse. Da var det hopp og sprett, selv om dere ikke godkjente planen når eg kom med den en mnd før. Eg har alle loggene, du har ikke en dritt.

   >>>erden 5 – PMS
   Her er det jeg og Jeeeeeeeright som sitter med hertug-tittelen sammen. PMS har vært gjennom mye, og ligger nå (omsider) på rank 1, etter å ha hatt “hele verden” mot seg i en lang stund. Kan jo ikke si annet enn at taktisk sett er det godt gjort å gå fra å ligge på bunn til å få rank 1. Jeg velger å la jeeeeeeright presentere stammen i avstemningen fordi jeg er representert gjennom v1.

   Du bruker bloggen til rein mobbing av enkeltspillere , Ser eg at du henger ut balle eller andre som ikke lar deg styre showet totalt, hver endelig forsiktig. Det er null problem og stenge blogge og få erstatning.. Du herjer deg over 12 åringer,hadde du gjort det med mine gutter så skulle du endelig fått merke en kjøkkenmaskin. Du har en stor kjeft, så det skal gå jævlig greit. NESTE FEST.

 6. Så, det er altså ikke bare jeg som blir beskyldt for å bruke proxy her.. Siden BGM vet så mye om proxy, kanskje han bruker de ofte selv?
  Vel, uansett, dette er noe H.F.O har brakt på seg selv, så jeg gråter ingen tårer av den grunn. Kjør på Glitter. 🙂

 7. Liker bloggen, selvom det har blitt lite om TW i det siste, som jeg har sett. Dessuten er jeg en v10 type, ikke v1 osv, men anyways. Thumbs up for female players, digger bloggen din og til tross for noen negative ting jeg har hørt om deg, overdøves det i skilles og posetive ting om deg, as i said, thumbs up!

 8. Hehe, hyggelig å se at du morer deg. Har, som duden over meg, hørt mye stygt om deg uten at jeg skal gå mer innpå det. Hver gang har jeg funnet ut at du er ett godt menneske innerst inne. Ok, ser ut som du skutt deg i foten, drete på leggen, og alt det der samtidig denne gangen, men det er ikke din skyld.

  Jeg spiller ikke på v1 selv, men etter hva som har kommet frem i denne saken er jeg 100% på din side, selv om jeg ikke likte at du blandet Mubarak inn i dette. Så ille var han vel ikke 😉

  1. Hehe, hjertelig takk for fin kommentar.Når sant skal sies, så er det jo rimelig kult å høre at folk som snakker dritt om meg blir motbevist. Det er lite som gleder meg mer. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *