Veien videre på v11?

Det er kun noen dager siden det ble ‘kjent’ at jeg hadde inntatt en plass som dual på en v11-konto. Kort tid etter dette fant jeg meg selv riste litt med glede på grunn av alt dramaet man finner der – kombinert med nostalgien som oppsto av å se så mange kjentsfolk. Ja, v11 er virkelig en verden fylt til randen med spillere som har vært sentrale på andre verdener.

Man kan kort oppsummere verden 11 slik: For øyeblikket har man en krig hvor vi ser WIC, AKDM og 24/7 mot D!R7Y. I dette trekløveret må også forholdene forklares. WIC har en allianse med BNP og en IAP med de AKDM og 24/7.

Dramaknuten jeg ble sittende å nøste i hadde oppstått mellom to stammer med IAP: WIC og AKDM. To stammenavn som begge er kjent fra andre verdener, og med medlemmer som også er det. Oppstyret hadde oppstått når murmel og nuppe kranglet om en by. Det er en kjent konflikt for alle som har spilt en stund: Murmel hadde tømt og senket lojaliteten, så hadde Nuppe adlet den mens de siste adelsmenna til Murmel var på vei inn og dermed adlet den fra han igjen. Så var naturligvis spørsmålet – hvem skal beholde byen?

Ledelsene i begge stammene så ut til å være rimelig sta. Hverken Amstaff eller Chaosisalex ville vike en tomme – og begge mente byen tilhørte deres spiller. Murmel og Nuppe var forsåvidt like uenige i hvem byen tilhørte. De har hatt en konflikt gående tilbake til før IAP’en oppsto – og man kunne tildels lukte at krig lå i luften mellom dem. Det er trossalt trangt på verden 11 nå, og de ventet bare på klarsignal begge to.

Det endte opp med at Murmel, fra WIC, motvillig ga fra seg byen for å holde freden. Nuppe på sin side så seg relativt fornøyd med det. Likevel er det ikke til å stikke under en stol at stemningen er amper i begge leirer.

I dag fikk verden 11 se nok en endring. Stammene i gårsdagens konflikt, AKDM og WIC, har krigen mot – D!R7Y. I dag gikk D!R7Y mer eller mindre i oppløsning i løpet av kvelden. Alt startet med at AKDM hentet inn pelco. Etter det gikk det fort i svingene. De største medlemmene har fordelt seg i ulike stammer, men det ser ut til at majoriteten har havnet i enten WIC eller BNP.

Motivet for rekrutteringen har allerede blitt et diskusjonstema på v11. Utifra oversikten vi var inne på tidligere, ser vi at det nå har oppstått to store allianser på verden 11. Vi har altså “BNP og WIC”-alliansen samt “AKDM og 24/7”-alliansen.  Problemet er er at deres fellesfiende er nærmest borte. Så nå gjenstår derfor følgende spørsmål: Vil  diplomatien slik vi ser dem i dag vil holde?  Eller er det i ferd med å det oppstå en ny krig på verden 11?

– Hva tror du? Og hvis du tror det blir ny krig nå, hvem tror du ligger best ann til å vinne den? 

PS! D!r7y har nå byttet navn til “Going down”. Folk får visst lyst å se på titanic.

2 thoughts on “Veien videre på v11?

  1. Synes det burde gå i stil med hvordan D!R7Y hadde det, og at alle går i krig mot rank1 😀 Noe som forsåvidt burde være trenden helt til en av dem som står på rank 1 klarer å vinne 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *