Konflikter i nyoppstarta JPTG

Verden 1 så nylig sammenslåing av RNG og H.F.O resultere i JPTG. Mange stilte spørsmåltegn med hva årsaken til denne mergen var, men enda flere lurte nok på HVORDAN vil disse stammene – og deres medlemmer – kunne spille sammen? Det er jo ingen tvil om at etter fire år, så blir folk vandt med å ha det på en måte. Plutselig ville mange se en drastisk overgang.

I kveld så vi første tegn til dramatikk og konflikt innad i JPTG. To av stammens største medlemmer var plutselig stammeløse. De to går under nickene Birken og kjell55 – og til tross for at vi først mistenkte stats-pynting, har begge to selv valgt å trykke på “forlat stammen”.

Etter at dette ble kjent, var det noen lange minutter mens vi saumfarte JPTG sitt forum etter en forklaring fra ledelsen i stammen. Ingenting ble postet.

Så kom denne forklaring:

Birken i dag klokken 22:45
Gidder ikke mere piss fra bgm75

Videre er eneste uttalelsen fra kjell55 hentet fra en skypechat hvor han sier “Det er en styrekrangel. Tar en timeout.” Hva styrekrangelen dreier seg om er enda uvisst, men det er liten tvil om at det må være noen fundamentale uenigheter for at en vanligvis rolig og stabil spiller som kjell55. Første spekulasjonene i andre chatter var nemlig at birken måtte sitte kontovakt for kjell55 for at den kontoen skulle forlate bgm75 sin stamme, for: “Han er jo bgm sin slave.” 

Jeg kan nesten ikke dy meg fra å føle på ironien i stammen viss stammenavn er  hentet fra konseptet om at “vi skal bare spille spillet og slutte med krangler og drama.”

— Saken oppdateres etterhvert som informasjon kommer inn. —

 

23.15: Denne forklaringen kommer fra PITCH:
“Birken er ute fordi han blir beskyldt for og svikte stammen osv fordi han setter jobb foran TW. Jeg gidder ikke si hvem som beskylder han for dette, men personen vet det godt selv og det er bare piss.. Ikke kom inn her og klag på birken. Da stikker likså greit jeg også om det er sånn det skal være.  -Pitch”

23:25: Capitan22
Det er kanskje også av interesse for folk å vite at capitan22 allerede skal ha uttrykket misnøye i forhold til bgm75 til flere spillere. Hun har, i følge flere kilder, sagt at hun først nå ser hvilken egoistisk spiller han er.

23:30 bgm75 “kjeftet” 
En kilde fra WIC som har snakket med birken, sier at “birken gikk ut av jptg etter å ha blitt kjeftet huden full av bgm”. (Venter på tilatelse til å poste konkret sitat.)

 

[spoiler intro=”Birken” title=”Får ut sin mening”] birken den 05.09.2012 klokken 22:26Takke
Hei folkens.

Stikker innom en tur igjen.

Vil takke så masse for all støtten jeg har fått på PM de siste dagene.

Tenkte bare at jeg skulle dele mine tanker og opplevelser med dere knyttet til den mørkeste TW uka i min 4-årige karriere.

Tirsdag kveld forrige uke begynte Landsbyen eksisterer ikke en kampanje mot meg i K25, jeg hadde sånn rundt 400 byer der borte når jeg fikk dette i fanget. Alle disse byene representerte det jeg hadde av front (med unntak av det jeg hadde mot BOL da, men der er det jo som kjent begrensa med motstand…). Ettersom jeg skjønte at det var i K25 som første bølge måtte komme hadde jeg stacka opp halvparten av byene med 5-6 def byer+ at ca 90 av byene i K25 var def. dvs, totalt ca 1500 def byer var stasjonert i K25.

Jeg skjønte imidlertid at dette ikke kom til å være nok, så jeg ba om hjelp på lederforumet fordi jeg var under inntrykk av at K25 var ett viktig, strategisk område for oss- Jeg fikk da beskjed av BGM75 om at andre hadde det verre. Jeg gidder ikke sutre og mase så jeg tok dette til etterretning og gjorde så godt jeg kunne.

Problemet var inidlertid at jeg reiste bort med jobb midt på dagen på torsdag og kom ikke hjem før sent søndag. Jeg hadde kun sporadisk oppetid via iphonen min. Gjennom hele denne perioden mista jeg over 200 byer ettersom nuksa tok luven av nesten det jeg hadde av deff. Over 7.000 angrep har jeg fått på meg på en uke, og det var nesten ingen fakes, kun nukes, adelsnukes og adelstog. Jeg fikk over 60 mill ODD på 5 dager, nesten uten at jeg var logget på.

Jeg klødde etter å komme tilbake for å hente inn det tapte, men det som møtte meg fra vår “kjære” leder BGM75 var bare beskyldinger om at jeg var dårlig i forsvar, kritikk for ikke å ha stacket min “lille” front, og for å ha sviktet stammen ved å ikke ha vært logget på 24/7 under angrep, samtidig som han skrøt uhemmet av sine egne egenskaper på akkurat dette.

Når jeg påpekte at jeg muligens hadde andre prioriteringer i livet enn han, og tross alt fikk 60 mio ODD på 5 dager, uten å være pålogget, men han i sin “perfekte” verden hadde karret til seg 511 mill i ODD totalt- fikk jeg virkelig hårføner’n, og jeg takka for meg.

Sorry folkens jeg setter jobben, kona, venner og ikke minst mine 2 små unger foran min online-tid- ALLTID…

Mulig at dette diskvalifiserer meg fra å være en god spiller, i BGM’s øyne, men “so be it”- jeg har uansett NULL tillit til den mannen.

Han rakker ned på folk, herser med folk, godtar ikke andres meninger og furter når noen er uenig med han, og betrakter stammen som sin egen. Og bare prøv å kritisere han!

Er dette gode lederegenskaper? – Nei!
Er dette gode egenskaper som person? – Neppe!
Er dette en person jeg ønsker å følge? – Ikke F**n

Vil bare nevne at jeg aldri har hatt lederambisjoner, har bare gitt etter for mas for å bli med i ledelsen. Så det er ikke derfor jeg uttaler meg, men jeg har ingen tillit til BGM75- og det bør ikke dere ha heller.

Jeg blir i stammen HVIS han trekker seg fra ledelsen, hvis ikke er jeg ute av stammen igjen fredag morgen.

Mvh. [/spoiler]

  [spoiler intro=”Wario552″ title=”Alternativ å oppløse JPTG?”] wario552 den 06.09.2012 klokken 10:51Takke
Slik det ser ut nå, ser jeg tre alternativer:

1. Stammen blir oppløst, og vi vil gå tilbake til de gamle stammene. Dette VIL svekke oss mot fienden, for da vil vi ikke klare det samme samarbeidet.

2. De som er involvert i saken, ingen andre, må svelge hardt et par ganger. De involverte får finne ut av dette, og ordne opp seg imellom. Om de ikke blir bestevenner får så være, men å samarbeide mot fienden MÅ de klare!

3. Vi har jo allerede fått vite at en vil trekke seg fra stammen, dette er jo heller ikke ønskelig for noen!

Det er jo enkelt å se hvilken løsning som vil være best for alle her. Mange som har lagt ned mye arbeid her, så at denne saken skal ødelegge for alle, BLIR FOR DUMT!

Nå synes jeg enten at alle trådene rundt dette skal slettes fra forumet, eller at ledelsen kommer med ALL informasjonen rundt dette. Vi kan ikke få vite A, uten å ane B…

Ledelsen må komme på banen, og rydde opp med de involverte. Ikke la det gå lenger, og bli større enn det er.

Jeg ville egentlig holde meg unna dette, men det er vanskelig, da det diskuteres så mye som det gjør. Slik jeg ser det nå, er det fare for at stammen kan splittes, og det er noe jeg ikke vil nå!

w[/spoiler]

[spoiler intro=”Kong Sardinia” title=”Er BGM gått under jorda?”]kong sardinia den 06.09.2012 klokken 12:42Takke
en liten beklagelse fra bgm til birken er alt som trenge ikke noe mer,så enklelt er denne saken at han må innrømme en feil,det klarer han aldri,det vet alle.

blir det gjort så er saken borte og vi kan jobbe sammen og kjørepå som det ikke har vært noe.

og må bare spøre,bgm hvor er han,han svarer ikke her og der etter det folk sier,er helt borte,hadde det ikke vært noe hadde han gitt lyd fra seg. [/spoiler]

7 thoughts on “Konflikter i nyoppstarta JPTG

 1. Finne fram popcorn å drikke! 😀

  JPTG haaaveee problems 😀
  Kanskje ikke rart, når de 2 største idiotene er ledere 🙂

 2. Bene er blitt rene Se&Hør o.O
  Finner ut hva som skjer raskere enn medlemmene i stammen selv! 😛

 3. Hehe, så lenge varte det før det blei drama der ja. Ser ut som om navnet ikkje passer lengre.

 4. Mamma og pappa krangler. Barna vil heller gjøre annet enn å høre på de rope til hverandre 😛

 5. Haha lowe! 😀 Jeg sier at denne krangelen mellom birken og bgm handlet om at jeg, njal og black oups har adlet over 220 byer av birken den siste uka 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *