Tilbakemeldingsmas

Nå har jeg startet på nytt fem ganger. BAH! Jeg har store problemer med å finne interessante ting å blogge om. Det er ikke det at verden er et kjedelig sted, eller at jeg ikke opplever mye spennende om dagen som er problemet. Problemet er vel heller det motsatte. Det skjer så mye, jeg opplever så mye og verden er generelt spennende for tiden. MEN jeg klarer ikke finne noen måte å … dele disse opplevelsene på.

Jeg prøver å blogge gjevnt over hele linja slik at folk skal ha noe å drive tiden med hver dag. Jeg blir iallefall sykt frustrert når jeg sjekker en blogg og det ikke er noe nytt der jeg kan lese eller se på. Det er så hat.

Nå har jeg spist en hel sånn plastboks med druer. Kanskje jeg kan leke full nå, for altså, det er jo nesten vin, det.

For randomhetens skyld; Her er en bildeserie fra byen for en tid tilbake som jeg stadig ler av:

Den siste tiden har jeg blogget om det masse forskjellige tema og i mange ulike stiler. Noe om spill, noe om tv-serier, filmer, politikk, nyheter, festlivet mitt, jobb/skole, snus… Ja, listen er lang. Problemet mitt er at jeg ikke helt får taket på hva dere egentlig har lyst å lese om.

(Fakk. Nå sover foten min. Må løpe litt rundt i leiligheten. brb. )

UANSETT.

Kort sagt: Jeg skriver mest for meg, men jeg vil jo også at det skal være interessant for andre.  Det jeg derfor håpet at dere kunne hjelpe meg med, er å gi meg litt tilbakemelding på dette:

HVA SKAL JEG BLOGGE MER OM?

Dere kan jo blant annet tenke utifra denne listen:

 • Film og TV
 • Hobby-opplegg
 • Mat
 • Spill
 • Teknologi-nytt
 • Latterlige nyheter
 • Nyheter
 • Politikk
 • “Lister”
 • Me, me, me!!!11 (om meg og mitt liiiiv altså)

Nå kan dere gjerne ta litt andre ting enn det som er listet opp her da. Dette er bare kategorier jeg allerede har i “systemet.” Men ehm, om ikke annet så gir deres mening meg en unnskyldning til å skrive om noe fremfor noe annet, og det gjør det litt lettere for meg å fokusere energien min. Nå har jeg nemlig lyst å skrive om alt og ingenting, og det ender opp med… Ja, ingenting.

Tilbakemelding mottas med takk. Jepp.

2 thoughts on “Tilbakemeldingsmas

 1. Variasjon ftw. Ene dagen lese om film, neste dagen lese om hva du har sett på bussen (faktisk en av dine bedre poster….må ha vært siden jeg husker den), og neste dag lese om f.eks en ikke morsom post om Sigrid drapet og tankene rundt dette, eller andre ting..

  Stikkord: Variasjon 🙂

 2. Tror også at variasjon er ordet her Bene 🙂
  Tross alt ikke hver dag det skjer noe nevneverdig på tw.. (bare nesten:p)
  Dette er jo din blogg, så gjør det du trives med.. Litt tw., litt om noen av interessene dine, litt om ditt elskende syn på snus, egentlig hva som helst 🙂 Det er måten du skriver på som får folk til å kommentere og lese her 🙂 Så slapp av 😉 Fortsett som du gjør, og velg kanskje nye temaer, og fortsett med andre.. Så vil ting fortsette på topp ^^,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *