Kjipe steder å spy

På facebook har mange av mine venner (og meg selv) blitt fan av “Embarrassing Nightclub Photos Of The Week.” Hvis du er for lat til å klikke på linken, så er dette kort fortalt en side dedikert til alle de utelivsbildene som jeg ikke hadde fått lov å poste av mine venner. Sex på toaletter, mystiske våte flekker, sovebilder – og en rekke oppkast- og fyllesykrelaterte bilder.

Sånn som dette:

Dette:

Eller dette:

LEKKERT!

På en måte føler jeg meg bedre av å se andres kjipeste opplevelser foreviget og offentliggjort på den måten. Det har litt samme effekten som reality tv. Det er sykt kleint av meg å like det, men jeg er iallefall så klein at jeg ikke har noe problem med å innrømme hvor klein jeg er. Derfor tenkte jeg kunne ta det hele litt lengre og kjøre på med en liste over de fem kjipeste stedene å spy.

5 kjipe steder å kaste opp 

1. Det absolutt kjipeste stedet å spy må være inn i sine egne lunger. Slik folk gjør ved f.eks. alkoholforgiftning. Hvis du spør hvorfor det er så kjipt, så kan jeg vel stave det for deg: DU KAN DØ AV DET. Så ehm, kjipt sted å spy, oooog et rimelig kjipt game-over scenario er det også. Hvis man først må dø, så er det vel ikke kult å være han uten brekkningsrefleks som ble kvelt av sitt eget spy.

2. På et hemmelig “gjemmested“. Eks. ikke kast opp i et kott, en gammel vekse eller under en pute og “glem” det. Det er heller ikke lurt å kaste opp inn i et ventilasjonssystem. Spyet og lukta forsvinner nemlig ikke bare fordi du tror du har kvittet deg med problemet når du ikke ser det.

3. I verdensrommet. Det er blant annet kjipt fordi ditt indre øre ikke vet hva det skal gjøre. Soviet stengte faktisk romprogrammet sitt i et år fordi de ikke visste hvordan de skulle håndtere “space-sickness”. I tillegg er jo verdt å nevne at oppkast i vektløs tilstand er rimelig ekkelt. Tidligere var det også farlig f.eks. hvis du gikk med romdrakt. NASA har heldigvis løst dette problemet i nyere tid ved å lage ekstra rom i drakten hvor spyet samles opp. Det betyr riktig nok at du må henge med spyet ditt i rimelig lange perioder. Kjipt.

4. Det må være kjipt å spy på speilet på et offentilig toalett – spesielt de toalettene som er sånn syyykt moderne hvor det er speil over alt. Da kan du altså se spyet ditt (eller noen andres) fra alle tenkelige vinkler inn i eviiiiigheten. Jeg tipper det skaper en slags dominoeffekt spymessig.

5. Som bildene over kanskje vitner om, og som ellers sunn fornuft tilsier, så er det ukult å spy på en annen person. Nå tenker du kanskje at det har du aldri gjort og du kommer ikke til å gjøre det… VEL! Ring foreldrene dine og takk dem for at de holdt ut med deg. For ja, du har spydd på foreldrene dine gjentatte ganger i lange perioder. Og iom at du lever fremdeles så har de ikke kastet deg inn i et ventileringssystem underveis. Heldiggrisen.

One thought on “Kjipe steder å spy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *