140 millioner dollar forventes inntjent på iPhone 5-kabler

Når det gjelder Apple og lanseringen av iPhone 5 kan man si mye rart. Noen vil nok også bruke anledningen til å hate Apple enda mer. For folks tilsynelatende ukritiske avhengighet av å handle nye Apple-produkter vil gjøre iPhone-produsenten enda litt rikere i år.

Gjennom å gjøre iPhone 5 litt tynnere, så har Apple nå en unnskyldning til å lansere en ny “lightning” kabel. Dette påfunnet føyer seg inn i rekken av tilsynelatende ubetydelige og små endringer som på merkverdig vis har  rettferdiggjort lanseringen av nye Apple-produkter kort tid etter forrige versjon ble gjort tilgjengelig. I dette filfellet er det ikke bare selve kabelen, men også skøytekabelen som skal gjøre det mulig å bruke den nye iphonen med tidligere innkjøpte Apple-produkter som vil gi en stor profitt hos Apple.

Det antas at Apple vil tjene omtrent 140 millioner dollar neste regnskapskvartal på lightning-kabelrelaterte salg alene! I tillegg til kabler, adaptere og dockingstasjon-salg, vil lanseringen av iPhone 5 også gjøre noen deksel-produsenter rikere.

Ja, forfengelighet er absolutt lik mye penger i dette tilfellet. Det som er ekstra morsomt, synes jeg, er at idag ville ikke folk flest se forskjell på en iPhone 5 og en iPhone 4s. Dette beviste nemlig Jimmy Kimmel tidligere denne uka:

Av en eller annen grunn, tror jeg dette vil gjøre Apple-hatere enda sikrere i sin sak?

Noen vil nok regne arbeidsforholdene til dem som lager Apple’s produkter som nok til å boikotte iPhone 5, mens andre vil stå i lange køer for å sikre seg den nyeste eple-telefonen. Vi er rett og slett delt i synet på denne telefonen og andre Apple-produkt.

Kommer du til å kjøpe iPhone 5? 

One thought on “140 millioner dollar forventes inntjent på iPhone 5-kabler

  1. Minner meg om når apple lanserte en mini-jack plug som var noen mm lenger enn alle andre, så du kunne bare koble til headset som var epplefisert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *