5 MusikkVideoer med WTF-faktor

Musikkvideoer er så mangt. Det var bl.a. det som gikk på MTV da de ikke bare sendte reality- og datingprogrammer. Det er også en arena hvor enkelte artister gjør merkverdige saker og ting. Kreativiteten vil visst ingen ende ta.

Jeg har en tendens til å bli sittende å se på rare videoer på søndager. Idag er det K-pop musikkvideoer. Noen av dem er så rare at jeg ikke helt kan forklare dem. De må liksom oppleves. Når de i tillegg faller innenfor kategorien K-pop (ergo, ikke akkurat lette å oversette for noen som i tillegg til Norsk og Engelsk, kun har hatt tre år med Fransk), så snakker vi om noen skikkelige WTF-øyeblikk. K-pop-artister er skremmende glad i merkelige kostymer, ild, snø og, av mangel på bedre beskrivelse; Oppsiktsvekkende danse-moves.

Så, hvis du har lite å ta deg til og ikke har for fucked up nerver etter gårsdagen, så kan du jo prøve å se gjennom noen av disse:

5. SunnyHill – Pray
Denne er visst forbudt å vise på TV. Så, eh, caution – caution, elns. 

4. Wondergirls – 2 Different tears

3. Brown Eyed Girls – Sixth Sense

2. Song Ji-Eun – Going Crazy

 1. JoKown – I’m da one

Hvilken synes du var rarest? Kjenner du til noen andre som burde kommet på listen?

2 thoughts on “5 MusikkVideoer med WTF-faktor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *