Hvordan se tv-serier på nett

Noen ganger får jeg spørsmål om hvordan man får sett nye tv-serier når de kommer ut i USA. Det kan nemlig gjøre fra the interwebz. Og jeg tenkte at det skal jeg fortelle litt om. Det er trossalt en regnfull lørdag, hvertfall her i Kristiansand, så da trenger dere kanskje hjelp til å få tiden til gå. Med mindre dere er av den varianten som liker å løpe rundt på utsiden. I regnet.  

Egentlig hadde jeg skrevet en lang avhandling her om hvordan du gjør ulovlige ting som å laste ned tv-serer og musikk fra internett. Noen tipset meg om at det kaaaanskje ikke var så lurt. Uansett hvor mye jeg skulle understreke at jeg ikke gjør det selv, handler det litt om hvordan jeg blir oppfattet. 

For å være helt ærlig , så ser jeg jo rent moralsk et problem mht nedlasting. Jeg forstår at det er galt. Og jeg kan vel ikke egentlig helt forsvare at jeg har gjort det, selv om jeg kjøper veldig mye filmer og tv-serier i etterkant. Likevel er det vel sånn at jeg ikke har kjempe dårlig samvittighet for å gjøre denne formen for ulovligheter. Mulig det er kulturen som er slik. Man får en holdning som blir litt “alle gjør det” og “filmbransjen har da nok av penger”.

Vel, jeg fjernet den delen av innlegget som kontret omhandlet nedlasting av musikk, programmer, tv-serier og filmer.  Hvis det var nettopp det du lette etter; Sorry.

Det jeg har følt at er OK å la stå, er nettsider hvor man kan streame filmer og tv-serier. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg anser det som mer akseptabelt, men yeah. Here it is.

Streamingsider for tv-serier og filmer
Hvis du ikke ønsker/kan laste ned, men har en grei internettasighet, så er kanskje streamingsider et godt alternativ.

Hvilke sider bruker du til å laste ned musikk, tv-serier, film, spill og div. programmer? Har du noe formening om nedlasting?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *