#BaldForBieber

En gang, da jeg var liten, lurte jeg min søster til å barbere “midtskill” på seg selv. Det resulterte i at hun gikk med caps en hel sommer. Og lærte at det ikke het å være “fjernskalla.” (Sånn sett kom det noe godt ut av det.) Med hjelp av den digitale alder, tok 4chan samme greia litt lengre.  De brukte sine inernett-superkrefter til ondskap og trolling. 

Du skjønner; Nylig lurte en gjeng fra 4chan, Justin Bieber fan’s fra hele verden. Dakars belibers.

Først postet de tweets som “bekreftet” at Bieber har fått en kreftdiagnose. Så startet de en hashtag: #BaldForBieber

De ønsket naturlig nok å sjekke hvor mange beliebers som faktisk var lojale nok til å skalle seg for den kreftsyke popprinsen. Skremmende nok, så gjorde en del nettopp det. Og jeg bare:

Ryktet skaffet kredibilitet gjennom tweets fra ET online sin offisielle twitter-konto – og et tweet fra Biebers egen twitter-konto.

#BaldForBieber trendet faktisk en god stund på twitter. Det avtok først når folk  begynte å forstå at det hele var tull. Men, som nevnt over; Noen hadde likevel rukket å barbere hodet.

Det finnes neppe noen bedre anledning til å slenge denne ut, så for å bruke George Carlin sine kloke ord:

Musicfeeds.com presterte å spore opp noen av bildene som ble postet på iternett for å støtte Bieber i kampen mot den fiktive kreften, samt noen screenshots av aktuelle tweets. Enjoy.

 

 

2 thoughts on “#BaldForBieber

  1. Bra innlegg. Dumt det skal være så vanskelig å fks spørre: “hvorfor har du så vondt i magen hos bestefar”. Det værste burde ikke være å spørre, men å ikke vite..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *