The walking dead – gjør mandager mindre blå

Mandager er ikke så blå lengre. Det er min favorittdag. Ikke fordi jeg lagde og spiste ribbe i dag, eller fordi det snør (snarere tvert i mot), MEN fordi det er så mange awesome tv-serier som kommer ut på mandager (norsk tid). Det passer rimelig greit med snø og kulde. Jeg kan sitte inne, være loner og se tv-serier hele dagen.

Jeg har nettopp sett nyeste episode av masse serier. Rettere sagt:

 • Once upon a time
 • Revenge
 • Dexter
 • Homeland
 • The walking dead

Den lineup’en der… Oh, multiorgasme. 

The governor, the walking dead sesong 3 episode 8

The walking dead, zombie-serien som gjør at jeg vil kjøpe Wii U og ZombiU, viste siste episode før jul idag. Det er mye man kan si om the walking dead, men at serien har tatt seg KRAFTIG opp fra sesong 2 – det er en underdrivelse.

Første jeg kommer på fra sesong 3 nå, er:

BLOD – DØD – ZOMBIER – AMPUTASJON – KEISERSNITT – ZOMBIER I AKVARIUM 

Jeg tror min elsk på sesong 3 har noe med at de fikk drept/fjernet alle de karakterene jeg bare ikke klarte like. Skal ikke spoile altså, men omfg enkelte whine-karakterer som setter ut på kjøretur for å leite etter folk i en verden overtatt av zombier… Jeg takler det ikke. Og jeg er forsåvidt rimelig fornøyd med at folk nå har sluttet å bruke hele sesonger på å rope navna på diverse kids.

Michonne er awesome.

Hvis jeg kan slippe å høre “Caaaaaarl” eller “Sooooophia” ropt panisk i skogen resten av sesong 3… Da skal jeg ta tilbake alt vondt jeg har tenkt om produksjonsteamet som tok over etter sesong 1.

Carl….

Jeg gleder meg åpenbart endel til februar. Da står resten av sesongen  for tur. Hvis det fortsetter i samme spor, og hvis promoen er noen indikasjon, er dette enda en sesong jeg må kjøpe på dvd.

 – Har du sett det nyeste fra the walking dead sesong 3? ELSKER DU DET NYE?

8 thoughts on “The walking dead – gjør mandager mindre blå

 1. Yea, er en stor fan av The Walking Dead serien. Da jeg var på fylla i helga så gikk jeg visst rundt og snakka om “The living dead” som jeg hadde kalla det, så det sier jo sitt! 😛

  Såg de to første sesongene og de nye episodene av ses3 på under en halv uke.. Fritidsproblemer? Absolutt! Godt at jeg starta i ny jobb i dag :P.

 2. Jeg er bare i begynnelsen av sesong 3, men mitt førsteinntrykk var “geez, som jeg hater det når apokalypse-serier utvikler seg til svære konspirasjoner”. A la Jericho. Kan hende utviklingen ikke går i den retningen jeg ser for meg, though, eller at de gjør det til noe brukbart. Siden du tydeligvis liker det så er jeg noe mer optimistisk 🙂

  1. Jeg ble også meget frustrert av Jericho sesong 2. Uviklinga der ble bare irriterende. Var ikke konspirasjonen som fascinerte meg med Jericho i utgangspunktet, så hvorfor gjøre det til hovedtema i en sesong? Dårlig gjort, for sesong eide.

   The walking dead har etter min mening ikke gått i den fella så langt i sesong 3. Bare å glede seg 🙂

 3. Kan ikke sjønne at none elsker walking dead. Zombier er så urealistisk å teit at det blir bare kjedelig å se på den serien…. Liker once upon a time da.

 4. tror jeg må begyne å se på denne serien. Du ser ut til å like den endel. det er et godt tegn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *