Håndball EM (glittergames-ligaen)

Jeg har ikke ropt høyt nok om det, skjønner jeg. DET ER HÅNDBALL EM NÅ. Åpningskampen går as I write. Og i år som i fjor, har jeg laget en privatliga til dere som vil være med å spille EM-manager. Vi starter også fra andre runde av i år. Det er blitt ufrivillig tradisjon. 

(Har ingenting med at jeg glemmer å gjøre det først runde, altså. Kremt.)

Alt du trenger å gjøre er å hive opp et lag på tv2-sporten sine sider. Der inne står reglene og konseptet, så jeg tipper det går greit at jeg er for lat til å gjengi dem mens kampen mellom Ukraina og Tjekkia spilles å tv.

Husk å melde laget deres inn i glittergames-ligaen. Så kan vi sammenlikne awesomeness.

Blir bra greier! Ikke sant? Jepp. Jepp. Jepp. Hvis du lurer, så kan du sjekke resultatet av forrige runde her.

YOU IN?

UPDATE:

Vi har en vinner! Dere kjenner han kanskje som amstaff? Han startet en runde før resten, men det ser ut som han ville vunnet uansett om de ekstra poengene ble regnet med eller ikke. UANSETT – Resultatet ble slik:

 

7 thoughts on “Håndball EM (glittergames-ligaen)

 1. Ikke bare jeg som glemte d nei :p Selv leverte jeg inn laget 3(!)min for seint (bittert)

  Kan vel ikke si jeg kan mer om håndball enn at Norge er best, men kan godt prøve å slå deg 🙂

  1. Spennende å se om du har et awesome lag da! Hvilke spillere fra Norge valgte du? Vi kan jo bare ha to fra hvert lag. (Curses)

   1. Tok de sikre. Løke fordi hun er best (og ikke akkurat stygg) og trener fordi er det jeg tener best på (ettersom vi vinner som vanlig….)

    Vurderte faktisk å kun ha norsk trener da de norske er ekstremt overpriset…..

 2. Det er tradisjon for de fleste tror jeg men jeg har ikke nok kunnskap til og sette opp lag.

 3. Skal ikke vere veldig “kaksig”, men jeg ble den beste i ligaen som startet 2.runde 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *