Zombier kan ta over verden. For realz.

Zombier er awesome, ass. Såpass awesome at jeg ikke bare vurderer å kjøpe Wii U utenlukkende pga ZombiU, men også at jeg har tatt meg bryet å finne ut hvor reelt det er at vi kan havne i en zombie-apokalypse. Det burde forsåvidt ikke overraske noen. Jeg har jo skremmende fascinert av verdens ende. 

Jeg har sett MANGE serier og filmer om hvordan verden kan gå under. De scenarioene jeg husker best, kan oppsumeres med fire tv-serier og en film:

  • Falling skies – Aliens tar over
  • Jericho – Atombomber
  • Revolution – Konspirasjonsgreier
  • The walking dead – Zombier
  • Contagion – Epedemi

Det kan hende det finnes fleres mulige scenario, altså. Naturkatastrofer og Gud og sånn. Men jeg orker ikke krangle om Gud og globaloppvarming med noen i dag. Så, av de som er listet opp ovenfor, vil mange påstå at zombier er minst sansynlig (noen lener kanskje mot aliens også?), – MEN DA TAR DE KANSKJE FEIL. Boyah. Liksom. Bruken av “kanskje” der var skikkelig helgradering.

Hvis man ikke definerer zombier som døde folk, som gjennoppstår; men som offere for et hjernevirus som gjør dem zombie-aktige (sløve kanibaler mer eller mindre), så kan man i følge forskning (aka Mitchell Moffit og Gregory Brown sin gjengivelse av forskning) faktisk stå ovenfor et zombie-scenario! Jeg mener ikke sånne som er dopet out of their minds og spiser uteliggeransikt, slik vi så i Miami. Jeg trekker heller ikke paraleller til at folka som vokser opp nå i verdenspolitiet USA, er påvist dummere enn generasjonene før dem. Jeg mener dette:

Når jeg skriver dette begynner det å gå opp for meg hvor mye jeg har tatt opp nettopp dette temaet på bloggen. Det får meg ikke til å fremstå direkte… Frisk. Men altså, det er jo helt normalt å se på “doomsday preppers” og tv-serier om verdens ende? Ok, kanskje ikke HELT normalt. Mer delvis eller relativt normalt. Det finnes trossalt et spillmarked for zombie-spill hvor man ikke bare skyter hodet av zombier, men også skal forsøke å tenkte strategisk for å overleve i en gruppe med mennesker. Jeg finner litt trøst i det. Det er flere som meg.

MEN – med muligheten for at zombier, gjennom ehm, la oss kalle det; labratorium-uhell, kan komme til å eksistere en gang i fremtiden- hvilke “end of the world scenario” tror du er mest reelt?

4 thoughts on “Zombier kan ta over verden. For realz.

  1. Kan så være, men ikke sååååå MANGE av dem.. Ingen som vil se sånne filmer av de jeg kjenner iallefall -.- :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *