Jeg har tatt bussen igjen

Jeg har tatt bussen igjen. Jeg brukte ikke bilbelte denne gangen heller. Jeg er rebelsk sånn. Av en eller annen grunn, så får jeg stadig noen merkelige opplevelser på bussen.

Jeg velger å tro det er fordi det er mange ulike mennesker som stappes inn i denne boksen… Men det kan jo også si endel om hvor lite som skjer i mitt liv ellers og at jeg har lav terskel for hva som kvalifiserer til en “opplevelse”. Det er litt tragisk. Sånn når jeg tenker meg om. Hmph.

Uansett. Da jeg kom på bussen var det nesten fult. Det er alltid så awesome. Så jeg satt meg på en av disse setene som av ukjente årsaker er snudd motsatt vei av alle de andre. Den naturlige følelsesen jeg får av å sitte nettopp der, er at jeg er en sirkusfreak. Alle kan se på meg og jeg må stadig prøve å styre blikket på alt annet enn naturlige steder for å unngå følelsen av at jeg stirrer på noen.

BAH-buss!

Jeg ble sittende like ved en “fjortissguttegruppe”. Min følelse av å være sirkusfreak ble ikke akkurat mindre. Han ene begynte å be kameratene sine, som satt motsatt vei i bussen de også, om å snu seg og se på meg på en “kjempe diskè” måte. Også begynte de å hviske seg i mellom. På dette tidspunktet var jeg bombesikker på at håret mitt var begynt å falle av og jeg hadde 100 utvekster i ansiktet + noe mellom tennene. Eller, kanskje jeg hadde barbert av et øyenbryn uten å vite det???


Rimelig weird følelse der altså. Litt som ironiske duckfaces.

Sånn holdt de på helt til neste busstopp, hvor de tydeligvis skulle av. Mens de var på vei av, hørte jeg plutselig at de snakket om “Glitter” og fnising. Det gikk opp for meg at dette må være noen som har lest denne bloggen – eller har spilt et spill jeg har vært med på.

Og nå vet jeg jo at idet de gikk av bussen, så snakket de sikkert om hvor teit jeg er – og at jeg er hitler. Og andre slike ting. For de fortsatte fnisingen på utsiden. Bare mer høylytt. Jeg tok meg selv i og tenke et sarkastisk “WOHO, dette blir den flotteste dagen evah!”

Heldigvis skjedde det noe koselig tre busstopp senere. Ei dame betalte bussbilletten for ei jente som ikke var forberedt på at busskortet var gått ut. Hun ble så glad. Det var koselig. Varm følelse inni meg.

Alt dette skjedde forresten i et tidsrom på 5-7 minutter.

 

 

14 thoughts on “Jeg har tatt bussen igjen

 1. Du må da forstå at alle små gutter fniser ræva av seg når de møter en sexy kjendis, er bare sånn de er i den alderen vet du. 🙂
  Ps. Hvis du får deg lappen og egen bil, så slipper du å ta bussen.

  1. Jeg er snart ferdig med lappen hvertfall, så da gjenstår det bare å få bil I guess.
   Og jeg er ikke noen sexy kjendis, haha. De eneste som vet hvem jeg er, og som jeg ikke kjenner, er stortsett av den sorten som hater meg altså :p

   1. Jeg hater deg ikke, men tror jeg hadde kjent deg igjen viss jeg trakka på deg 🙂

    Må uansett vert hyggelig å bli gjenkjent som “gamer jenta”

    1. Må innrømme at å bli gjenkjent nesten er litt ubehagelig når det blir sånn. Litt som når man kommer inn i et rom og det blir helt stille, o du bare vet de snakket om deg. Og det de sa, var noe du ikke burde høre. :O

     Koselig når folk kommer bort og hilser på da. Det er jo noe annet! 😀

     1. Ja men nå som du er blitt “kjendis” så får du lage en topic her, om at de får komme bort å hilse på deg da vettu 😉

      Men artig å bli kjendis vel? :p

   2. Sexy er du, og siden det er mange som kjenner deg som du ikke vet hvem er, så er du en kjendis.
    Dessuten er jeg helt overbevist om at det må være flere som elsker deg en de få som kanskje hater deg.
    Du får ha lykke til med lappen anyway. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *