“Dobbeltgjengere” ass

Noe av det som kan irritere meg mest her i verden, er når jeg ser en film eller en tv-serie, også bare:
HVOR HAR JEG SETT HAN/HUN FØR???
Det har ført til intens søking og lagring av imdb på bokmerker. Jeg klarer ikke konsentrere meg om handling før jeg finner det ut. Nemlig.

Jeg må etterhvert ha kommet til et punkt hvor jeg har sett så mye film og tv-serier at jeg nå begynner å legge merke til folk som likner hverandre. For altså, det er jo ikke lite med på å forvirre meg i min søken etter å plassere ansiktet til skuespillerne. Jeg har laget en liten liste over nettopp slike ansikt; Kjendiser som har påfallende likhetstrekk. Enjoy.

Hvem synes du liknet mest? Noen du savner på listen?

2 thoughts on ““Dobbeltgjengere” ass

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *