Teenage Mutant Ninja Turtles og Megan Fox?

Du visste det kanskje allerede, men Teenage Mutant Ninja Turtles blir film og Michael Bay skal stå for regien. Hvis du føler du har hørt navnet hans før, så er det mest sansynlig fordi han også sto bak Transformers filmene. Hvis ryktene er sanne, så har han i dette nye prosjektet igjen valgt å caste Megan Fox. Og hele internett bare WTF?

Og som vi så ofte er på nettet, har TNMT-fans over HELEEEE web’et vært forbanna lenge fordi Leonardo, Michelangelo, Donatello og Raphael får alien bakgrunn i den oppkommende filmen. Som om ikke internetthatet var nok, så har hollywood stått for sin del de også. Det har faktisk vært såpass med oppstyr at filmens utgivelse har blitt forskyvet flere ganger. Nå skal Teenage Mutant Ninja Turtles etter planen komme ut i 2014.

MEGAN FOX I TNMT?
En av rollene det har blitt knyttet endel forventing til, er  April O’Neil. Hvis ryktene er noen indikasjon, så vil en noe skuespiller med noen vaklende prestasjoner bak seg få æren av å portrettere TMNT sin menneskelige partner. På listen over kandidater, sånn innledningsvis, skal de ha ha hatt navn som Jane Levy, Anna Kendrick, og Elizabeth Olsen. Likevel har Michael Bay i følge ryktene, valgt å gi rollen til Megan Fox.

Fox er samme skuespillerinnen som har gjort at både jeg og Micheal Bay befinner oss i Hitler-klubben. Nei, ikke fordi vi er nazi-jævler, men fordi vi begge har måttet bite i oss å bli sammenliknet med navnet som er blitt et synonym for ondskap.  Jeg kan ikke forstå hvordan hun har fått denne rollen etter slike uttalelser og alt det andre transformer-dramaet – spesielt ikke når det også er en kjentsak at hun ikke er noen særlig dyktig skuespiller!

Shia LaBeouf, som jobbet med dem begge i Transformer, skal ha sagt følgende om problemene mellom Fox og Bay:

“Megan developed this Spice Girl strength, this woman-empowerment [stuff] that made her feel awkward about her involvement with Michael, who some people think is a very lascivious filmmaker, the way he films women … This is a girl who was taken from complete obscurity and placed in a sex-driven role in front of the whole world and told she was the sexiest woman in America. And she had a hard time accepting it.”

Jeg tipper bloggene og youtube-kanalene til irriterte TMNT-fans vil lyse med hat, trusler om boikott og spekulasjoner fremover. Det blir interessant å følge med. Jeg tipper også at vi vil få noen interessante teorier vedr. hva Megan Fox har måttet gjøre for å få denne rollen, sånn alt tatt i betrakning.  Heldigvis er Megan Fox en av verdens hotteste kvinnemennesker. Håpet fra produksjonsteamet må være at det kanskje er nok til å veie opp for at hun er dramaqueen uten særlig gode skuespillerferdigheter? Jeg kommer nok til å se filmen uansett når den kommer, men jeg har plutselig en litt dårlig følelse. Jeg har jo så lyst å like den, sånn for nostalgiens skyld, men jeg må innrømme at akkurat nå er ikke forventningee akkurat skyhøye.

Er du fornøyd med utviklingen av TMNT-filmen så langt? Passer Megan Fox i rollen som April?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *