Åååh kjæresten min altså, han gjør denne fantastisk flotte greia hvor han…

…Ikke eksisterer – fordi jeg er forever alone. Og egentlig er jo det helt OK, synes jeg.  Det finnes da større problemer her i verden enn å være singel. (Hvorfor stenger ølsalget klokken 18.00 på lørdager f.eks.?) Og i dette blogginnlegget har jeg tenkt å se nærmere på hvorfor jeg er singel – og hvorfor jeg ikke synes det er så fælt å være loner.

Forhold har mange variabler og det er et problem for en som meg, som ikke er nevneverdig god i matematikk. Det jeg er litt bedre på er å organisere. Så for å forklare hvorfor jeg er forever alone, så bør jeg kanskje starte med å definere det.

I følge Urbandictionary, så defineres «forever alone» slik:

 1. The relationship status of most people on Tumblr.
 2. An individual who will never have a boyfriend/girlfriend and will NEVER get married, most likely spend most of their time on the internet or making faces and or noises to themselves. this person will probably have one real friend and die with 32 cats.

MEG – I FORHOLD TIL DEFINISJONEN
Jeg er ikke på tumblr, men etter å ha lest dette bør jeg kanskje vurdere å joine der. Selvoppfyllendeprofeti ftw. Uansett. Jeg bruker mestparten av tiden min på internett. Når jeg er på internett, så poster jeg også en del blogg-innlegg med bilder av meg selv som lager rare ansiktsuttrykk. Jeg er, som dere ser, så totally ikke åpenlyst loner på disse bildene:

Heldigvis (for deg – og meg) har jeg ikke begynt å legge ut filmer. Derfor får jeg ikke laget matchene lyder også.  Jeg har katter hos foreldrene mine. Før, da jeg var liten, hadde vi en katt. Det har nå økt til to. Jeg tipper det snart blir tre, også bare går det videre opp over til 32.

Det er altså bare en del av definisjonen som ikke helt passer meg. Det er den delen om at jeg aldri kommer til å ha en kjæreste. Jeg har allerede hatt noen av dem. Ikke så mange, men noen. Problemet er at mobilbatteriet mitt varer lengre enn disse forholdene gjorde. Det er ikke så rart, egentlig. Hvis du har møtt meg, så vet du jo hvor ekstremt sær jeg er. Det hender også at jeg overhører folk når de snakker om nettopp det; og hvordan det etter litt tid på samme sted som meg, er veldig åpenlyst hvorfor jeg er singel, så krevende og sjefete som jeg er. Heldigvis er jeg for kul til å bli trist av sånt. Jeg bare går opp til dem mens de snakker, slik at de blir stressa for om jeg overhørte det de sa.

Utover dette er livet litt som en romantisk komedie. Bortsett fra at det ikke er noe romantikk i livet mitt og at stort sett bare jeg ler av vitsene mine. Sånn blir det når man er singel så lenge at man utvikler internhumor med seg selv.

Jeg mener ikke å gi dere flash-backs til Destinys child’s «Independent woman», men Ikke kom her å si jeg trenger en kjæreste. Helt seriøst, hva skal jeg med det?  Hva skal han gjøre da? Holde meg varm? Jeg kan kjøpe ei forbanna kåpe FFS. Jeg er også i stand til å se filmer uten en kjæreste. Jeg trenger heller ikke vennene hans; for en av fordelene ved singellivet er at de eneste irriterende vennene jeg trenger å forholde meg til – er mine egne. Og hvis de bare hadde vært like kule som meg, så hadde de ikke hatt kjærester som tar opp 90% av tiden deres de heller. Dessuten:

“I like being single, I’m always there when I need me.”
― Art Leo

Med alle disse argumentene i bakhodet, er det nå blitt sånn at jeg finner gode grunner til å unngå scenario hvor forhold kan bli utfallet. Jeg vet ikke om det er bedre slik, men det er antakeligvis tryggere. For alle parter. Derfor forblir jeg «single og kanskje (les: hvis du er attraktiv, morsom, godt utdannet, smart og/eller er Ian Somerhalder) ready to mingle!»

8 thoughts on “Åååh kjæresten min altså, han gjør denne fantastisk flotte greia hvor han…

 1. Må si jeg likte argumentet med ølsalget på lørdag… Aldri så lite problem egentlig o.O

  1. Ja, jeg har store problemer med å forstå hvorfor man ikke kan ha øl-salget åpent litt lengre. Det hadde løst så altfor mange problemer. Dessuten hadde det åpnet for “spontanfylla” i større grad, og alle vet at det er den beste formen for fyll.

   1. Helt riktig at det er beste fylla.. men vi har det ikke så ille egentlig.. ikke hvis du tenker over at f.eks. i Førde selger de kun fra utsalgs og ikke i butikk sist jeg sjekket.. og (litt usikker) men mener de stenger salget litt før kl. 6 på lørdager o.O

 2. Bene da! 😀 Haha, ganske funny igrunn. Æ som i alle år har sett på TW som denj ultimate datenettsida, men så sitt dronninga sjøl hjem allein med snart 3(2) katta å ser skrekkfilm. My theory failed.. T.T

   1. Øyh! I`m offended by this! Det er en begrensning på hvor mange man kan bli sammen med gjennom et spill, uten at det bare blir trist! 1 duger altså!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *