JEG HAR TRUFFET GAMING-KJENDISER, LIZZM

God kveld fint folk! Jeg sitter da her, i Vikingskipet, fremdeles. Jeg tenkte jeg simpelthen skulle hive ut noen bilder fra idag, så får de snakke for seg selv. Jeg er for sliten til å fylle hjernen med mer nå.

Sånn kort fortalt, så har jeg gjort mye i dag. Har bl.a. intervjuet en av sjefene i Logitech vedr. deres G-series, intervjuet HeatoN om CS samt startet prep for intervju med siv HD vedr. LoL. Derfor har jeg f.eks. måttet sette meg dypere inn i både CS og LoL. Sånt blir man sliten av. Stakkars hjernen min ass.

Her er forresten et bilde som en TG-deltaker tok av meg tidligere idag. Fokuset mitt ass. Du ser det er enormt. Fokus = Min greie.

Her er noen flere bilder.

 

TRYM!
Trymto 

Glitter og HeatoN lizzm
Glitter, siv HD og Tine

Skal komme med noe mer utfyllede om hva disse intervjuene faktisk førte til. Du vet, hva jeg fant ut og slikt. Folk rundt om i Vikingskipet ble jo regelrett starstruck av å se både HeatoN og siv HD. Så eh, tipper at det sitter noen fanboys (and girls) blant dere. Håper det, hvertfall. Blunkefjes.

Nå må jeg snart prøve å sove. Jeg har begynt å poste vitser av typen “Ctrl + Z har hengt seg opp! Om jeg ikke gjør noe med det så kommer jeg til å angre for resten av livet. Lizzm.” NATTA!

 

 

3 thoughts on “JEG HAR TRUFFET GAMING-KJENDISER, LIZZM

  1. Haha! Konge! Alltid ønsket å være på TV, men pga. familieting har jeg gang på gang vært hjemme. Får game her i påsken da! Have fun og god påske <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *