Fangirl-ism; Krepo (EG)

Den siste tiden har jeg funnet ut at jeg kan være en real fangirl. Jeg trodde jeg hadde vokst det av meg, men den gang ei. Jeg skal nemlig gifte meg med en gamer. Problemet er at jeg vet ikke helt om han er enig.

Min utkårede er en League of Legends gamer som spiller support for laget Evil Geniuses. (Jeg vet hva du tenker… Det er som å digge trommisen i et band – ingen gjør det. Men hvis du tenker det, så STFU. 😀 ) Denne supporten går under nicket Krepo, men jeg liker å kalle han Mitch. Jeg forestiller meg at vi er på fornavn. Siden vi er kjærester.

Det er flere grunner til at jeg er ensom i min stalking av Krepo. En av de viktigste er at stortsett ingen heier på laget hans, EG. Det er også verdt å nevne at vi support-likere hører skjeldenhetene til.

MISFORSTÅTT KJÆRLIGHET/STALKING
Min søster har bestemt seg for å mobbe meg for oppførselen min. Hun har bl.a. tatt ansvar for å informere mine foreldre om det hele. Det gjorde hun mens vi spiste middag på en restaurant. I samme slengen viste hun dem bilder. Hun har desverre en sånn hightech mobil som kan sånt. Det resulterte i et rimelig pinlig øyeblikk hvor min mor og far sperret opp øyene. Og lo. Forså å bli oppgitte over at jeg er nerdete og teit.

Som du skjønner så er problemet med min lille fangirl-ism, er at ingen forstår meg. Det er dårlig gjort. Jeg liker ikke å være ensom om mine særheter. Derfor føler jeg for å rekrutere flere til min side. Kanskje noen kan forstå min opphengthet – og ja, kanskje til og med joine meg. For så lenge dere ikke innbilder dere at dere skal stjele Krepo fra meg ( les: Glitter, his one and only future wife), så er dere hjertelig velkommen til å like han i moderate mengder.

Mitt mission er å få alle til å forstå at dere ser feil, hvis dere tror dere ser en smålubben gamerdude som, hvis man ser etter, kan ha noen feminine trekk. Min jobb er også å møte Krepo – dette prakt-eksemplaret av et menneske. Slik at vi kan gifte oss (jeg føler nemlig det bør være et møte inni bildet før man går til alters).

Og hvis dere tror at det er sykt far fetched, så kan jeg informere om at jeg er sykt nærme. Dere skulle bare visst. Jeg har jo som dere vet, snakket med Nukeduck. Og han kjenner noen som kjenner Krepo. ND  var forsåvidt også enig i at Krepo er morsom. Jeg er noe usikker på om jeg med hånden på hjertet kan si at han også var enig i at Krepo var hotstuff da. Men whatever. Jeg parafraser litt.

“Krepo er morsom [og hot].”
– Nukeduck 2013

Som dere ser har jeg inkludert mange bilder av Krepo. Og et fint youtube-klipp. De kan på mange måter fungere som rekuteringsverktøy. Ved å se på disse vil dere føle for å komme til min side. Jeg vet det bare.

Her er forresten hele laget hans. Jeg vet dere elsker dem og ikke synes dette er kleine bilder i det hele tatt.

 

7 thoughts on “Fangirl-ism; Krepo (EG)

  1. 🙁
    Neida! Morsomt innlegg :p de gutta har vært i bransjen lenge, og kjører mye old school. Noen hater det, jeg syns det er awesomt! 😀 (fanboymode activated). Som nevnt, morsomt innlegg! Keep’em coming!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *