Glitter er noenganger LIVE from Tryhard Studio

Nå skal du høre her. Jeg har gode nyheter! Denne glitrende bloggeren har fått seg en fin liten jobb som ikke bare vil eksponere dere for undertegnede – men også for kompetativ norsk League of legends. Jeg leker nemlig caster i ESN sitt “tryhard studio” i helgene fremover.

Du lurer kanskje på hva casting er. Og i såfall er du ikke den første. Den letteste måten å forklare det på, er å si at jeg kommenterer league of legends games live. Slik man ser en sportskommentator gjør på TV. Det er litt rart, og vi er ikke helt vant med det enda, men å sitte 5-6 timer i strekk for å snakke om LoL er jo herlig. Det er også moro å se så mye godt LoL-spill fra Norske gamere.

DU KAN FØLGE TRYHARD-STUDIO HER FOR KOMMENDE STREAMS.

Min caster-karriere kom fra ingensteder og har skytt litt fart. Sånn plutselig. Jeg sliter nesten med å henge med i svingene. Castingen har så langt gått fra at jeg og min co-caster, Peter, satt over skype og tullet for to helger siden, til at vi fikk et studio med fancy bakgrunn, en admin, kamera, lyssetting og noen som styrte xsplit (programmet vi bruker til å streame). Denne helga skal det visstnok være enda litt mer fancy. Det bør det jo være, mtp at Peter faktisk pendler fra Oslo for at vi skal få dette til.

SÅ langt har vi castet LoL-kvalifisering til NM på Spill expo og kvalifisering til Sørlanet. Det vil vi naturligvis fortsette med. Utover dette er det stor sansynlighet for at du vil finne oss som castere på Sørlanet og finalene der. I LEVENDE LIVET (og over nettet da).

Jeg føler meg på ingen måte særlig flink enda. Det har jeg forsåvidt fått bekreftet fra randoms som ser på, live, i chatten underveis. Jeg er visst irriterende og dum. Jeg vet heller ikke hva jeg skal synes om at 60% av kommentarene går på utseende mitt. The life of female gamers, I guess? Ingenting av dette negative er så viktig, though. Det gjør liksom ikke så mye.

Jeg får nemlig mye positivt også. Spesielt rettet mot at jeg forbedrer meg drastisk fra game til game. Og noen ganger er jeg underholdene (!!). Ingenting er bedre enn det. Man vil jo være i konstant utvikling. Nå må jeg bare forsøke hardt og ikke lese chatten mens jeg caster, for det setter meg litt ut enda. Det kommer seg heldigvis.

Utover dette er det flere andre ting jeg tenker å fokusere på å forbedre. Bl.a.:

 • Se oftere i kamera enn på PC-skjermen
 • Styre kamera IG bedre
 • Utvikle bedre syngergi med co-caster
 • Fordeling av samtaleemner IG
 • Forberedelse mtp scripts til Casting

Ok så kamera legger på 5 kg, men jeg nok ikke skylde på det her. Det er bare et kamera på meg. Derfor skylder jeg på mine grønne headphones. De er runde og eh, ansiktet mitt er tydeligvis rundere. Og rødere. FML.

Btw. Lik gjerne gametag.no på facebook. Det er siden jeg jobber og skriver mest for nå om dagen.

Fordi jeg får betalt for det, skal jeg også legge ved en fin liten video-reklame-sak, som dere gjerne må se på. Jeg setter pris på det, iallefall.

 

 

4 thoughts on “Glitter er noenganger LIVE from Tryhard Studio

 1. DU ER SÅ HAWT OMG NICE BEWBS DATE PLZ?

  Bra innlegg, gøy du tar det med fin måte. Synes du gjør en god jobb, stå på så blir du Norges neste caster! 😉

 2. hoi!
  Synes du blir flinkere og flinkere, men går mest på synergi mellom de to casterne som holder på, og det tar tid.
  Bare stå på du Glitter-G, så blir du nok Norges nye esports-fjes både nasjonalt og internasjonalt. You go, gurl! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *