Det blir noen spennende uker!

I dag er det mandag på en tirsdag. Usj. Heldigvis ser denne sommeren ut til å bli morsom likevel. Jeg har mye å jobbe med – og ikke alt involverer at jeg må sitte inne å skrive i finværet. Det er jo en bonus. Ikke sant?

GIGACON STILLING
Det har vært litt frem og tilbake, men jeg kan endelig si sikkert hvilken rolle jeg skal spille under Gigacon – Oslos nye lan og spillfestival. Jeg skal fungere som Event Koordinator. Tittelen kan virke litt diffus, men kort fortalt involverer det å koordinere eSport og sceneshow i forkant av og under arrangementet. Jeg er også endel av ledergruppen.

Det blir nok mer enn bare en utfordring, men jeg ser frem til å gripe fatt i samtlige av dem. Jeg tror også at jeg kan lære mye av det. Samtidig gleder jeg meg til å møte mange nye mennesker.

Jeg ser forresten også etter minst en assistent. Jeg har allerede fått noen søknader på denne stillingen, men hvis du også ønsker å søke så må du gjerne gjøre det. Jeg kan eventuelt svare på flere spørsmål om arbeidsoppgaver o.l. hvis det er ønskelig.

ACER – BACK TO SCHOOL EVENT
18. juni reiser jeg med fly til København for en dag. Der skal jeg se på PC’er og møte Acer-folk. Det gleder jeg meg naturligvis til. Jeg kjenner heldigvis en av disse Acer-folkene fra før, så det blir ikke helt loner-tilstander på meg mens jeg er der.

Det begynner å bli en stund siden jeg har fått reist gjennom jobb, så da blir det jo ekstra spennende. Den siste uken har jeg også drevet å testet en PC de sendte meg, så bloggen vil få et innlegg eller to om dette snart. Jeg liker at denne utviklingen og ikke minst utfordringen. Må forresten poengtere at det er sykt overgang å game på nye pc’er. Jeg har fremdeles ikke kommet helt inn i det der. Dessuten blir det stadig klarere for meg at windows 8 er noe herk. Mulig jeg bare må bli vant med det…

CELESTIAL GAMING
Som jeg har nevnt på min facebook-side, har jeg jobbet litt med en ny nettside i det siste. Det er ikke (enda) en ny blogg, men en nettside for League of Legends-laget som jeg er manager for; Celestial Gaming. Siden er ikke ferdigstilt enda, men den begynner å komme seg. Personlig liker jeg hvordan den begynner å ta form. Designet er oversiktlig og passer for et eSport-lag. Jeg synes også det er flott å kunne bruke den til å tilby coaching-lessons på en oversiktlig måte.

Ved å lage en slik side har jeg også funnet nye måter å skaffe laget litt inntekter. Det har latt seg gjøre gjennom å la andre sider på internett bidra. Jeg har ikke sett at andre eSport-lag har gjort dette tidligere, så jeg tenkte det kunne være et godt tips.

Nettsiden mangler fremdeles informasjon om hver enkelt spiller på laget, men det jobbes med “as we speak”. Hvis du klikker deg inn, så setter jeg pris på tilbakemeldinger. Det finnes ikke så mange sider å sammenlikne med, så alle ideer, ris og ros hjelper. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *