#AcerLiveBlog2014

Denne helgen har jeg vært med på Acer Live Blog Challenge i Edinburgh. Vi ble delt opp i grupper og fikk utlevert en rekke nytt Acer-utstyr som vi testet på flere turist-aktige måter. Jeg tenkte fortelle litt utfyllende om to av dem.

En av turist-tingene vi gjorde, var å anvende den fancy tablet/laptopen “Acer Aspire Switch 10” til å

Elephant house cafe

blogge fra the Elephant House Cafe. Hvis du ikke visste det, så er dette altså stedet hvor J.K. Rowling skrev den første Harry Potter boken. Og ja, jeg tenker “just kidding Rowling” hver gang jeg skriver navnet hennes. Kan ikke noe for det.

Uansett er det verdt å nevne at den lille Switch 10 faktisk er ganske brilliant. Men det forstår du kanskje, når den har både tablet og laptop i en dings. Tastaturet er ganske greit selv om det er lite, samtidig er touch-skjermen også bra.

I tillegg til dette, skulle vi ringe en venn fra huset hvor Alexander Bell ble født. Det gjorde vi med nye Liquid Jade, Acer sin smartphone som desverre ikke er tilgjengelig i Norge enda. For det må jeg si. Denne telefonen kunne jeg gjerne hatt selv. Designet var bra, den var ikke like “klumpete” og “firkanta” som en iPhone, og den var både rask og har god batterilevetid. Kameraet på mobilen er også rimelig awesome. Bak har det 13 megapixel, mens foran har det 2. Alle jeg snakket med så ut til å synes det samme. De likte den til og med bedre enn iPhone (!!), Når denne kommer til Norge, er det tydeligvis et must.

Smallest pub in Scotland (The Halfway House).

PS! Husk å fjern plastikken helet fra linsa, så du ikke får interessante – og uønska – filter på bildene. Jeg glemte nemlig å fjerne denne plastikken og jeg skjønte ikke hvorfor i alle dager bildene mine ble så blå. Det var kilde til mye frustrasjon en stund. Da jeg fant ut at jeg bare var verdens dummeste tech-tester, gikk frustrasjonen over i skam og jeg ville heller gjemme meg under et bord. Så yeah.

Vi stavet også ACER med kroppene våre fremfor Edinburgh Castle, smakte på en fristert mars-sjokolade og besøkte byens minste pub + mye mer. Tror nok bildene taler mer enn ord akkurat nå. Så jeg legger ved litt fine bilder fra opplevelsen i Skottland. Når det gjelder fritert mars-sjokolade, så kan jeg ikke si så mye annet om det enn at det smakte som smeltet sjokolade med smør og ekstra fett. Det er vanskelig å beskrive – men ehm. Hvertfall veldig skotsk. Er jo viktig å prøve “nasjonalrettene”.

Deep fried Mars Bar
Smaketid!
Torg
Edinburgh Castle
Tivoli / Christmas market
Enda mer søtsaker.

Turistlivet!
Nerdgasm? :OO
pretty <3
skummelt opplegg though.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *