Farvell 2014 – nå ser vi frem mot e-sportåret 2015!

2014 har vært en spennende år! Først og fremst fordi jeg har fått truffet så mange spennende mennesker og fått vært endel av så mange inspirerende prosjekter og miljø. Men også fordi jeg har fått testet mine egne grenser, fått mange utfordringer og vært med på å forme et e-sport-miljø som jeg virkelig brenner for.

Nå som jeg ser frem mot 2015, kan jeg ikke gjøre annet enn å glede meg til å se hvor det nye året vil føre meg. Jeg har fått flere gode tilbud og muligheter allerede, og samtidig har jeg jern i ilden flere steder.

Et av prosjektene jeg var med i 2014, vil også omsider bli publisert: Dokumentaren “Game on”. Det blir spennende å se reaksjonene når den kommer på tv2.no i januar. Det eneste folk har fått sett fra denne så langt, kom på et av de andre prosjektene jeg har drevet med nå på tampen av året: GlitterTalks. My very own League of Legends-talkshow.

GlitterTalks har gått over all forventning. Ja, jeg har nå fått noen “haters” og mistet et par venner allerede, men på samme tid så føler jeg at showet gjør det jeg håpte det ville. Det skaper debatt, det er en arena hvor LoL-miljøet får uttrykket seg og det skaper regelmessig content for en tidvis umettelig målgruppe. Jeg håper og fortsette med GlitterTalks også i 2015 – og regner med at jeg ikke stopper før interessen fra publikum uteblir.
Hvis du ønsker å følge neste episode live (antakeligvis blir 4. Januar kl. 19.00), kan du følge meg på twitch: http://twitch.tv/glittergames

“Easy mode” under SpillExpo 2014

Jeg kommer også til å fortsette å skrive og publisere artikler for Gamer.no, så lenge de vil ha meg. Jeg har fått mye positive tilbakemeldinger (og noe negative) på sakene jeg har produsert så langt. Lesertallene bare øker og det virker som stadig flere i miljøene også ønsker å hjelpe til med å få nyheter ut. Jeg mottar nemlig stadig flere tips og gode ideer fra kilder i Norge og Europa. Det gir meg både inspirasjon og motivasjon.

Frustrerende nok, så er den siste saken jeg publiserte i 2014, altså den om YouPorn og deres nye Dota 2-lag, den mest leste av mine. Målet mitt for 2015, får nesten være å skrive en bedre sak som får flere lesere. Note2self der altså.

Jeg har også blitt tilbudt en rolle i “Easy Mode” i regi av Gamer. Hvis alt går etter planen, så kommer jeg naturligvis til å være med og skape litt blest om e-sport generelt – og League of Legends spesielt – hos dem også. Woop!

Utover dette så får vi se hvilke andre prosjekter og arrangement jeg kommer til å medvirke i fremover. Jeg krysser fingrene for et givende 2015 – og håper du også gjør det! Vi får satse på at e-sporten fortsetter å vokse og at aksepten i samfunnet generelt øker. Samtidig håper jeg at entusiaster innenfor alle grener av e-sport jobber videre for spillene og miljøene de føler fortjener det. Det er tross alt kun vi som kan gjøre det, andre vil ikke gjøre det for oss. Så hvorfor ikke starte i 2015?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *