GameOn starter 22. januar!

I morgen skjer det. GameOn – serien jeg var med på filming av i store deler av høsten 2014 – kommer omsider ut. Det blir seks episoder tilgjengelig i morgen, mens seks episoder kommer ut neste uke. Det er med andre ord duket for en dag med maraton-titting i morgen, etterfulgt av en uke med intens venting… Også enda en dag med maraton-titting når de neste seks episodene kommer.

Episodene blir tilgjengelig på TV2 sine nettsider og du vil bl.a. få muligheten til å live-chatte med Celestial Gaming, Noobwork og Tine Marie mens de første episodene går. De samme gjestene vil også være på God Morgen Norge 23. januar – fra ca 08.30.

Serien skal være gratis og vil derfor være tilgjengelig selv om du ikke har TV2 Sumo. Game On vil nemlig vises på en ny platform og er endel av en storsatsing tv2 gjør på gaming fremover.

SE DE FØRSTE 6 EPISODENE HER.

Hvis du ikke har sett promoen til GameOn enda, så er dette herligheten:

Jeg har egentlig sett de seks første episodene tidligere, men er veldig usikker på hvor mye som er endret. Slik jeg husker det, så kan de seks første episodene oppsummeres noe ala dette:

1. episode:       Vi blir introdusert for League of Legends gjennom Boffen (Celestial Gaming) som spiller kamp på gamer.no. Vi får innblikk i spillet, streaming, kommentatorer, m.m. Deretter blir vi kjent med Joachim Noobwork.

2. episode:      Celestial Gaming er på Bootcamp og vi blir kjent med laget.

3. episode:      Cosplay. SpillExpo og et dypere innsyn i hva Cosplay er og innebærer.

4. episode:      CG er på Sørlanet som en del av forberedelsen til målet som er Gigacon.

5. episode:       Her får vi kule kamper og dramatikk når CG kjemper seg til finalen. Buskerud Folkehøyskole har en mer akademisk tilnærming på skolen og vi får innblikk i en analysetime på skolen.

6. episode:      Cosplay. Tine Marie jobber med å få ferdig et kostyme til Gigacon.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *