GT#5: Prebz flamer, Black Alpha renamer og Hatrixx snakker GameOn m.m

VOD for gårsdagens GlitterTalks #5 er nå ute. Til tross for at en gjest ikke møtte opp pga internett-problemer, at vi manglet overlays frem til 5 minutter før start og at SmiileyGuy kjørte produksjonen for første gang – så ble det en riktig så innholdsrik og morsom episode. Det var også overraskende mange som så på Live selv om LCS gikk samtidig.

SE GÅRSDAGENS GLITTERTALKS #5 HER:

Vi snakket om mye rart, men har forsøkt å oppsummere litt av temaene og hva som kom frem:

  • Vi snakket alt mulig “Game on”: opplevelser fra innspillingen, første inntrykk av serien, Celestial Gaming sin kommende gjesting av “God morgen Norge” og mye mer.
  • NicoThePico fortalte om Black Alpha sitt nye navn: Atraxy. Han forklarte bl.a. betydningen og listet også opp lagets line-up
  • Hatrixx og Prebz fortalte om valget av BX3 som organisasjon, hvilke andre organisasjoner de har vært i samtaler, hva de tenker om å erstatte et annet lag m.m.
  • SmiileyGuy fortalte om castingkurs med RedEye i regi av Gamer.no og House of Nerds og delte noen av tipsene de hadde fått.
  • K0u, som er kicket fra G2, skal ha kontaktet BX3 og spurt om å bli deres nye jungler!
  • Nico fortalte om “konflikten” mellom ham og Boffen. Prebz mente også at Boffen ikke er skummel fordi han driver et sykehus for fluer med knukket vinge.
  •  Spørsmål ble besvart og gjestenes topp 3-spillere i hver rolle ble kåret.
  • Prebz innrømmet at han har et hat-forhold til en annen support i den norske pro-scenen: Quixeth

GAME ON #HYPE

Føler det er verdt å gjenta oppfordringen som ble gitt mot slutten av gårsdagens episode: Hvis dere likte serien Game on er det flott hvis dere deler den og hjelper til med å gi den både seertall og å skape blest. Det kan kanskje pushe TV2 og andre store aktører inn ytterligere i e-sporten fremover i 2015 – hva hadde vel vært bedre enn det? DSC_0192 copy

SE GAME ON HER og bruke #2gameon i sosiale medier når du omtaler serien!


Shout out til Plantronics

Under gårsdagens episode brukte jeg mitt nye Plantronics RIG Surround 7.1 headset. Jeg fikk dette i posten for et par dager siden og kjempe fornøyd så langt. Synes det sitter bra, har god lyd og fiffige funksjoner. Mikrofonen var også god. Både jeg og Celestial Gaming kommer til å anvende dette headsettet på flere fremtidige arrangementer!

PS! Ekstra stor takk til Hatrixx som stilte opp på veldig kort varsel og reddet oss når vi manglet en gjest!

One thought on “GT#5: Prebz flamer, Black Alpha renamer og Hatrixx snakker GameOn m.m

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *