Helgas storoppgjør: Atraxy vs. BX3

Kampoppsettet for vår-sesongen av Gamer-ligaen er nå ute. Storkampen i 1. runde blir oppgjøret mellom Atraxy og (nye) BX3 Elektroniske Sportsklubb.

Den nye line-upen til BX3 skal i ilden mot Atraxy i første runde av Gamer-ligaen. Atraxy var tidligere kjent under navnet Black Alpha og kom på 3. plass forrige sesong, mens laget som nå spiller under BX3 vant fjorårets liga.

Begge lag har gjort endringer i lagoppstillingen siden sist, men i fjor endte det 1-1 mellom dem i ligaspillet.

Det har også oppstått litt rivalisering mellom lagenes bot lanes. Preben «Prebz» G. Bertheussen, support på BX3, uttalte nemlig at han synes August «Quixeth» Nyheim, support på Atraxy, er både overvurdert og en “shit kid” gjentatte ganger på GlitterTalks og på sin private ask-konto. Begge nevnes ofte på topp-listen når norske supports rangeres.

BX3 spiller med sub

Dessverre blir det ikke et oppgjør mellom Prebz og Quixeth i helgas kamp – Prebz er nemlig bortrest. BX3 spiller derfor med en annen substitute. Det er ikke annonsert hvem som kommer til å stille opp som support, men ryktet sier at vi får et gjensyn med en tidligere Aria-spiller.

Substituten blir mest sannsynlig deres tidligere support Jørgen «Fluffmuffin» Krona. Det er ikke nødvendigvis en nedgradering. Han var innom BX3, mens de fremdeles het Aria eSports, i høstsesongen, og lagoppstillingen han var endel av gikk ubeseiret mot andre norske lag.

– Fluffmuffin er også bedre enn Quixeth, så jeg tror gutta haler seieren i land. Det blir trossalt 4v5, spøker Prebz.

Fluffmuffin selv tror det kommer til å gå bra. Han skal nemlig sørge for at lagets anerkjente ADC,  Jon Olav «Bigfatandblack» Holland, kan vinne kampen nærmest alene.

–  Jeg har troa på at BX3-spillerne vinner alle sine respektive lanes. Skulle det gå dårlig, sørger jeg for at bigfatandblack kommer fed ut i lategame uansett, sier Fluffmuffin.

Vebjørn «Donzii» Land under liga-finalen på spillexpo 2014.
Vebjørn «Donzii» Land under liga-finalen på spillexpo 2014.

–  Jeg tror Atraxy vinner

I etterkant av fjorårets liga, har lagene kun møttes et par ganger. Lagene har vunnet et av oppgjørene hver. Under The Convention-kvalikken, som Atraxy vant i romjula, spilte begge lag med jungle-substitute.

Atraxy spilte med  Jakob «Jubel» William Andresen (Celestial Gaming), mens BX3 spilte med Tore «Norskeren» Hoel Eilertsen (Team NoName). Sist gang de møttes, under Compohost 24. januar, vant BX3 2-1 etter to jevne finalekamper.

Atraxy sin ADC, Vebjørn «Donzii» Land,  mener at slurvete spill er den eneste grunnen til at de har “droppet” kamper mot BX3 nylig. Han tror det vil bli mye bedre til helga.

– Vi gir dem alltid en god kamp og jeg tror vi slår dem til helga. Vi må bare unngå de teite feilene fra forrige helg og spille som vi vanligvis gjør, forteller han og legger til:

–  Uansett håper jeg på gode kamper som vi kan lære mye av.


Oppgjørene i 1. runde:
Tiger eSports vs. Team NoName
BX3 Elektroniske Sportsklubb vs. Atraxy
Team Gamermag vs. Celestial Gaming
SupaGoatSmuggla vs. Arcane Gaming


 

Hva tror du utfallet av kampen mellom Atraxy og BX3 blir?
1-1
17 Vote
2-0 til BX3
98 Vote
2-0 til Atraxy
41 Vote

2 thoughts on “Helgas storoppgjør: Atraxy vs. BX3

  1. Omg BX3 bare lucker seg oppover rangstigen. Hadde det ikke vært for mitt ranked team Gosh så hadde jeg vært mye høyere rangert. Accziz gg troler meg hele tiden. Stuck i bronz 5 bcs nubs og fedare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *