Storfavorittene innfridde på HordaLAN

Mens flere av topplagene i norsk League of Legends tilbrakte helgen i Kristiansund, hadde Celestial Gaming tatt turen til HordaLAN i Bergen. Enkelte har kritisert dem for dette valget, men for dem ble det vell verdt turen. De ble mange opplevelser og 20,000 kroner rikere.

Foto: HordaLAN Dataparty
Foto: HordaLAN Dataparty

Kritikken Celestial Gaming har mottatt for å dra til HordaLAN, har i hovedsak gått på at de «feiget ut» og ikke turte møte de andre stor-lagene på The Convention. De var nemlig det eneste blant de antatt beste lagene i Norge som ikke dro dit.

et intervju med Gamermag i forkant av LANet forklarte Thomas «MeIsYellow» Huang at det var reisen som var det største problemet. Nå, i etterkant, synes at han at det er forståelig at noen tolket det slik, men føler også CG ikke kunne basere sine valg på hva andre ville si eller tro.

–  Det ble altfor vanskelig for oss å reise helt til Kristiansund, og vi fant ingen løsning på problemet. Dessuten har HordaLAN-arrangørene vært veldig hyggelige og behjelpelige, så det gjorde det enklere for oss å kunne delta der, innrømmer MeIsYellow.

–  I tillegg var det faktisk god motstand i fra selveste Gosh Gaming, sier Magnus «xCheezy» Hornnes og smiler.

> LES MER: Celstial Gaming wins Hordalan 2015!

Finalekampene: – Det var magisk!

Celestial Gaming var storfavoritter på forhånd og gikk feilfritt gjennom turneringen på HordaLAN. De fikk også gleden av å streame endel fra arrangementet. Det de var mest bekymra for var å virke «overlegne» eller kleine mens de var der. Det er visst ikke bare-bare og holde i gang en samtale med «smalltalk».

–  Det er kult at så mange folk ville snakke med oss og kom bort for å hilse, men vi ble litt stressa for å være for «awkward», sier Magnus «xCheezy» Hornnes og ler.

Selve finalen ble streamet på storskjerm i Sotra Hallen og Sindre «SmiileyGuy» Wirkola tok turen for å kommentere begivenheten. Han hadde nemlig vært ute å spist «byens beste burger» med Celestial Gaming dagen før, og da fikk han også lyst til å ta en tur innom HordaLAN. Han ble overrasket over hvor mye liv publikum lagde underveis.

– Det var jo sånn 30 sekunder delay fra jeg snakket til de så det, så plutselig midt i en setning kunne salen eksplodere helt. Det var så mye liv og applaus – jeg ble helt satt ut! Det var magisk, forklarer SmiIleyGuy og ler.

Lagoppstillingen til Celestial Gaming 

Norge Thomas «MeIsYellow» Huang
Norge Jakob «Jubel» William Andresen
Norge Sebastian «Boffen» Gsell
Norge Magnus «Cheezy» Hornnes
Norge Leif «xLeee» Miranda

Sindre "SmiileyGuy" Wirkola intervjuer Celestial Gaming etter finalen. Foto: HordaLAN Dataparty
Sindre “SmiileyGuy” Wirkola intervjuer Celestial Gaming etter finalen. Foto: HordaLAN Dataparty

2 thoughts on “Storfavorittene innfridde på HordaLAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *