Et av Norges beste lag søker support-spiller!

Atraxy er et av de beste lagene i førstedivisjon av Telenorligaen, og nå står de uten support-spiller. For å fylle denne skal de teste ut folk de allerede kjenner – og folk de ikke kjenner. Det blir en god gammeldags TRY OUT!

Atraxy vil altså gi «communitiet» en sjanse til å skinne. For som de sier i GameOn: Det handler om proff-drømmen. Og det kan være mange gode support-spillere der ute som simpelthen bare ikke har fått vist seg frem (eller ikke har de rette kontaktene) enda. Nå har disse en sjanse til vise hva de kan.

 

Som dere ser har Atraxy derfor lagt ut en post på den nye Facebook-siden sin hvor de åpner for å teste ut ukjente supports. De har naturligvis en liste med kriterier for potensielle kandidater. Blant dem er – ikke overraskende – at søkeren må kunne samarbeide med laget og både gi og motta konstruktiv kritikk. Muligens et lite stikk i siden til deres tideligere support,  August «Quixeth» Nyheim, der altså?

På merittlista har Atraxy bl.a. Seier i “the convention”-kvalik, tredjeplass på The Convention, tredjeplass i Gamer-ligaen (2014) og fjerdeplass fra Gigacon (2014). 

Så hvis du er en god support, eller kjenner en, som bare venter på sjansen til å bli sett eller prøve deg i et av de beste League of Legends-lagene i Norge, så har du ingen unnskyldning for ikke å gripe den sjansen nå.

Lagoppstillingen til Atraxy

Norge Simon «Slemp» Ellefsen
Norge Nicholas «NicoThePico» Korsgård
Norge Christopher «Speyzz» Bekken
Norge Vebjørn «Donzii» Land
Norge TBA

>> Les også: Quixeth ute av Atraxy: – Teamprac ble noe jeg gruet meg til

4 thoughts on “Et av Norges beste lag søker support-spiller!

  1. Hei, prøver meg gjerne som support for laget.
    Er 18 blir 19 8.mars
    Har good support mechanics, mainer support.
    MVH Runar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *