Det stormer fremdeles- Hatrixx ute av BX3 etter interne stridigheter

I forkant av vinterferiens LAN ble det offentliggjort at BX3 elektroniske sportsklubb skulle velge mellom Jørgen «Hatrixx» Elgåen og Sondre «Tivity» Afdal i midlane. Sistnevnte hadde spilt jungle for laget frem til Tri Tin «K0u» Lam returnerte til Norge og tok over den rollen tidligere denne måneden.

I utgangspunktet skulle BX3 spille videre med Hatrixx en stund, men etter enda en 2. plass på The Convention har de nå valgt å erstatte syttenåringen. Dette ble klart etter at Tivity selv postet et innlegg på sin Facebook-side hvor han annonserer at han tar over midlane og ønsker Hatrixx lykke til videre.

– Det har alltid vært konflikter mellom meg og BigFatAndBlack

Deler av BX3 avbildet på House of Nerds under bootcamp i forkant av  The Convention. Foto: Gamermag
Deler av BX3 avbildet på House of Nerds under bootcamp i forkant av The Convention. Foto: Gamermag

Noe av årsaken til dette skal være at laget gikk løs på hverandre verbalt både i forkant av, under og etter finalen på The Convention. Hatrixx bekrefter selv at han skrek til lagets ADC, Jon Olav «BigFatAndBlack» Holland, da de gikk av scenen. Det hadde bygget seg opp til dette lenge.

– Det har alltid vært konflikter mellom meg og BigFatAndBlack. Hvis jeg forsøkte å være i godt humør og skape god stemning mens vi spilte, så sa han flere ganger bare «hold kjeft» til meg, han kalte meg også «retarda drittunge» og det er jo aldri hyggelig å høre.

Etter finalen klarte ikke Hatrixx holde følelsene tilbake lengre. Han eksploderte og skjelte ut BigFatAndBlack. Han husker ikke selv hva han sa, men etter ha skreket fra seg brøt han sammen og ble veldig lei seg.

– Jeg ble veldig frustrert fordi jeg presterte så dårlig. Det gjorde det bare enda verre at jeg ikke klarte å bite i meg i ordene jeg slengte etter BigFatAndBlack. Det var helt unødvendig av meg å gjøre det.

På daværende tidspunkt skal Preben «Prebz» G. Bertheussen, som spiller support for BX3, ha forsøkt å roe ned situasjonen, men det endte med at resten av laget forlot LANet uten Hatrixx. Han ønsket selv å bli igjen fordi han trengte å være litt alene. Det kom derfor ikke som en overraskelse at da BX3 sa de ville spille med Tivity fremover.

– Jeg skjønner jo at de heller vil spille med Tivity nå. Uavhengig av konfliktene mellom oss, så burde jeg aldri reagert på den måten.

Kontraktrot for BX3

Hatrixx, som i utgangspunktet skulle være signert med BX3, er nå «free agent». Årsaken til dette er at organisasjonen nok en gang ikke mottok en signert kontrakt fra spilleren før de reise på LAN. Årsaken til dette skal være at Hatrixx ikke har sett kontrakten som i følge BX3 ble sendt som kopi til ham.

– Det er ikke så mange alternativ for meg nå, så jeg kommer til å fokusere på solo queue fremover og ønsker å forbedre meg.

Hatrixx har også spilt for Celestial Gaming. Hans tid i laget ble blant annet vist i dokumentar-serien Game On.
Hatrixx har også spilt for Celestial Gaming. Hans tid i laget ble blant annet vist i dokumentar-serien Game On.

Kontrakt-surr er ikke nytt mellom Hatrixx og BX3 – noe lignende skjedde nemlig før jul. Laget Hatrixx spilte for da, som i skrivende stund går under navnet Team NoName, kom på 2. plass under SpillExpo. Kort tid etter dette forlot Hatrixx laget. Han antok det var greit fordi han ikke hadde signert noen kontrakt med organisasjonen. Likevel skal BX3 ha truet syttenåringen for å få tilbake utstyret de ga ham og sagt de kom til å ta premiepengene hans fra SpillExpo.

Da Hatrixx igjen kom inn igjen til BX3 i en ny lagoppstilling i Januar, var alt tilgitt og BX3 postet blant annet en pressemelding på Facebook hvor de skrev at de forsto hvorfor Hatrixx ikke ønsket å være en del av Team NoName. De mente nemlig at NoName ikke trente nok og var useriøse og uorganiserte. I tillegg ble det sagt at BX3 antok de ville vinne mer med det nye laget.

Det viste seg likevel at NoName ikke var så late som først antatt. De brukte nemlig kickingen som motivasjon til å bli bedre og ente opp med å ta førsteplassen på the Convention hvor de vant mot nettopp BX3 og Hatrixx i finalen.

Har bedt om unnskyldning

Hatrixx selv angrer på det som skjedde under The Convention og understreker gjentatte ganger at han ikke bærer noe nag til organisasjonen eller spillerne. Han ønsker heller ikke å legge skylden på andre enn seg selv.

– Jeg har snakket med dem og bedt om unnskyldning for hvordan jeg oppførte meg. Jeg forstår jo at det er mye jeg kan forbedre meg på og det vil jeg fortsette å jobbe med.

Hatrixx spøker nå med at han og August «Quixeth» Nyheim nå må gjenskape Feedora Tip Forening, som de kvalifiserte seg til Telenorligaen med i fjor sommer. På den måten får begge noen å spille med i turneringer fremover. Quixeth forlot nemlig også sitt lag, Atraxy, nylig og begge talentene står derfor uten fast lag.

15 thoughts on “Det stormer fremdeles- Hatrixx ute av BX3 etter interne stridigheter

  1. Bare rot med bx3 for tiden. Vet snart ikkehvilke lag som er lag og ikke. Kan ikke noen ta ansvar og kontroll? dette er jo bare på tryne.

    1. Nokken ta ansvar for at hatrixx ikke åpna riktig mail? Det e ikke så veldig mye bx3 ledelsen kan gjør ded det bby

  2. Nå har jeg fulgt den her svartmalingen av BX3 over lengre tid, og det at artikkelforfatter hverken kontakter BX3 for å innhente informasjon eller en kommentar er helt bak mål. Har personlig vært i kontakt med flere både i ledelsen og i andre posisjoner i BX3, hvor samtlige stiller spørsmålstegn med en rekke ting som blir skrevet. Til informasjon til artikkelforfatter; Hatriix hadde fått sin korrekte kontrakt allerede for flere uker siden, men hadde aldri åpnet mailen. Dette har han i tillegg innrømt selv. Håper virkelig BX3 tar til PFU her snart for dette blir for teit.

  3. Hvem faen bryr seg om små umodne drittunger som krangler? Må være en bedre måte å vinkle nyheter som disse, eller skriv om mer interresange ting 🙂

  4. Det var rett og slett trist å se på hvor deppa Hatrixx var etter tapet, det så ikke ut som det var han som flame men tvert i mot, så ikke for meg dette. Fra det jeg erfarte er Hatrixx en grei fyr, trenger ikke hate for det der.

  5. BX3 er et veldig bra lag, Hatrixx er en utrolig god spiller, så god mid laner i norge skal man lete lenge etter. Det var oppførselen til Hatrixx som gjorde at han ble kicka, virker det ialfall som i artikkelen, Men han prøver så godt han kan, Hatrixx og BigFat passet bare ikke sammen, det er synd, Hatrixx får ha lykke til videre. håper han finner seg et team som han er fornøyd med. Eneste Hatrixx må bli bedre på er team varierte champs, ikke bare assasins.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *