Slik er det å kjøre i åtte timer sammen med Celestial Gaming

Uten at dette er noe ønske om å jinxe alt, så har har det skjedd lite den siste tiden. Derfor ble det nesten en liten lettelse når denne Vloggen fra Celestial Gaming sin biltur til “HordaLAN” ble publisert. Hvis du lurer på hvordan det er å kjøre 8 timer i bil med et League of Legends-lag, så har du nesten vært med på opplevelsen etter denne 10 minutters videoen.

Som kjent vant Celestial Gaming League of Legends-konurransen på HordaLan. Det skal angivelig også komme flere Vlogger fra turen som blant annet viser mer fra innsiden av LANet. Likevel er nok det store spørsmålet etter denne Vloggen knyttet til sangstemmer:

Hvem hadde best sangstemme?
Boffen
30 Vote
Jubel
15 Vote
MeIsYellow
112 Vote
xCheezy
8 Vote
xLeee
7 Vote

One thought on “Slik er det å kjøre i åtte timer sammen med Celestial Gaming

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *