Atraxy annonserer ny support

Samme dag som August «Quixeth» Nyheim valgte å forlate Atraxy, annonserte det norske League of Legends-laget på sin Facebook-side at de startet prøvespilling umiddelbart for å fylle posisjonen. Nå har de valgt.

Etter nærmere femti søknader og en håndfull support-spillere på prøvespilling, var sto det til slutt mellom to ganske jevngode kandidater. Laget diskuterte derfor endel før det endelige valget falt på Joachim «Accziz» Ulvatn Torsvik (16). Vebjørn «Donzii» Land skal dele botlane med lagets nye support og virker fornøyd den nye partneren sin.

Accziz på HordaLAN i vinterferien 2015.
Accziz på HordaLAN i vinterferien 2015.

– Vi har fått prøvd ut mange forskjellige supports nå og vi er veldig fornøyd med Accziz. Han passer godt sammen med meg i botlane og vi har en god tone, forteller Donzii og legger til:

–  Jeg tror det blir bra. Vi satser også på at litt friskt blod vil gjøre laget mer motiverte fremover. Vi trenger det etter all motgangen vi har hatt.

I forkant av bruddet mellom Atraxy og deres tidligere support, Quixeth, hadde det vært uenigheter og problemer innad i et par uker. Spesielt opptrappingen til til the Convention ble veldig vanskelig for topplaget. De ble angivelig offer for ddos, kjente vreden til stormen Ole (som ødela nettet i nord-Norge i flere dager), og en av spillerne hadde dødsfall i familien. I tillegg var Atraxy i en to ukers lang konflikt med Gamer.no som administrerer Telenorligaen.

– Det blir godt å komme tilbake til «normalen» nå og å kunne fokusere på det som faktisk  betyr noe: Å vinne kamper, sier Donzii.

Erfaring fra «Gosh Gaming»

Accziz er seksten år og kommer fra Sotra utenfor Bergen. Før han ble med Atraxy, spilte han lenge for andredivisjons-laget «Gosh Gaming». I løpet av sin tid der har han blant annet rukket å vinne en uhøytidelig avstemning hvor landets beste support-spiller skulle avgjøres, samt å komme på andreplass på HordaLAN i vinterferien. Der spilte Accziz og laget blant annet mot Celestial Gaming i finalen.

I forkant av prøvespillingen for Atraxy hadde Accziz spilt et par treninger med laget og visste derfor til en viss grad hva han gikk til.

–  Jeg ville bytte til Atraxy fordi jeg føler jeg kan komme lengre med dem. Dette er et seriøst lag med gode spillere som går inn for å nå høyt. De ambisjonene deler vi, forteller Accziz som understreker at Gosh Gaming støttet han i avgjørelsen som å prøvespille for et førstedivisjonslaget.

–  Den største forskjellen på Atraxy og Gosh er garantert kommunikasjonen. I Atraxy tenker de gjennom og planlegger mye mer før det blir utførst. Samtidig er det mindre «tilting» og unødvendige diskusjoner.

Veien videre

Atraxy og Accziz skal i ilden allerede i ettermiddag. De møter nemlig «Team Gamermag» til kamp i fjerde runde av Telenorligaen. Kampen blir dessverre ikke streamet. Videre er Atraxy invitert til å delta i «Altibox»-ligaen (tidligere TV2-ligaen), som starter allerede neste helg for League of Legends.

– Nå er målet å blir det beste laget i Norge. Personlig skal jeg starte med å forbedre mine egne ferdigheter slik at jeg blir landets beste i support-rollen.

–  Synergien med Donzii er heldigvis «jævlig lett», avslutter Accziz og ler.

Lagoppstillingen til Atraxy

Norge Simon «Slemp» Ellefsen
Norge Nicholas «NicoThePico» Korsgård
Norge Christopher «Speyzz» Bekken
Norge Vebjørn «Donzii» Land
Norge Joachim «Accziz» Ulvatn Torsvik

BONUS:
Sebastian «Boffen» Gsell har forsøkt å mekke featured image til denne saken. Det er mulig han kjedet seg:

V20YF4t

3 thoughts on “Atraxy annonserer ny support

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *