10 lag er klare til Altibox-ligaen

Rollen som ligaens «underdog» kan allerede nå tildeles Riddle. Tredjedivisjonslaget slo nemlig ut flere høyt rangerte lag for å få plass i TV2 sin e-sportsatsing.

I tillegg til å kvalifisere seg på bekostning av lag som Gosh Gaming (2. divisjon) og Team Gamermag (1. divisjon), vant Riddle også kampen sin mot SupaGoatSmuggla (1. divisjon) i de innledende rundene. Seieren kom som en stor overraskelse på de fleste – spesielt fordi SupaGoatSmuggla spilte med den anerkjente midlaneren Jørgen «Hatrixx» Elgåen som sub i kampen. Den samme SGS-lagoppstillingen hadde spilt uavgjort mot Celestial Gaming to dager tidligere og var regnet som favoritt i sin gruppe.

– Det er antakeligvis det beste gamet jeg har spilt. Vi gjorde alt etter planen og alle presterte på topp av hva de er i stand til, forteller Riddle sin manager og jungler Mohammed «Dat Virgin» Barzinje og legger spøkefult til:

– Dette betyr jo også at vi på papiret er bedre en Celestial Gaming.

Heldigvis, for alle geite-fans, tok SupaGoatSmugla seg sammen etter tapet. De gikk nemlig feilfritt gjennom resten av kvalifiseringen og kom seg derfor også med i ligaen.

I dag la «Dat Virgin» denne videoen ut på Youtube for å prestentere Riddle og fortelle om planen videre:

For øyeblikket befinner Riddle seg i tredjedivisjon av Gamer sin Telenorliga, men de har høye ambisjoner. Drømmen er naturligvis å vinne Altibox-ligaen, men de innser at det kanskje ikke er så realistisk. Derfor satser de på å være laget som skaper «upsets». Det har de tross alt vist de er kapable til allerede.

–  Vi spekulerer mye i champion picks og å sette motstanderen vår ut av spill ved å tvinge dem til å spille match-ups de ikke er vant til. Det er derfor vi heter Riddle – vi vil være en gåte, sier Dat Virgin og ler.

–  Jeg regner med at folk vil undervurdere oss

Lagets analytiker og trener, Glenn «Glenn Tveitan» Tveitan, tror at de kan overraske mange lag. Laget spiller mye sammen og har en relativt seriøs tilnærming til treninger. Han mener det har gjort at Riddle har utviklet veldig god synergi. Dessuten er de er vant til å møte hard motstand i ranked 5s og blir derfor ikke nevneverdig stresset av å møte spillere og lag som er høyere rangert enn dem.

–  Jeg regner med at folk vil undervurdere oss, men det er jo bare en fordel. Vi kommer til å gjøre vårt beste for å straffe dem for det, sier Glenn Tveitan som fortiden jobber med å sette sammen organisasjonens academy-lag.

Det finnes lite informasjon om kampoppsettet for de kommende rundene i Altibox-ligaen. Det vi vet er at en kamp i hver runde vil spilles i studio hos House of Nerds og spillerne på lagene blir da flydd inn for å gjøre dette. Første runde gjennomføres allerede førstkommende fredag og den samlede premiepotten i League of Legends er satt til 45,000 kroner. Av disse går 20,000 til førsteplass, 10,000 til andreplass og 5,000 til tredjeplass.

Riddle sin lagoppstilling:

Mohammed «Dat Virgin» Barzinje (Jungle, Manager)
Stian Andreas «R Crazed» Margarites (Toplaner, Team Captain)
John Anders «The John» Pedersen (Midlaner)
Nikolai «Bikini Gragas» Liabø  (ADC)
Sander «Stangen» Tangen (Support)

 

 

2 thoughts on “10 lag er klare til Altibox-ligaen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *