GlitterTalks #7 – Litt flame, mye spekulasjoner og ALT om den Norske LOL-scenen!

Det ble ganske lenge mellom forrige episode og denne, men den som venter på noe godt venter ikke forgjeves?

Gjestene i dagens episode, altså GlitterTalks #7, var Eskil “Fearsome” Uggen (co-host), Thomas “MeIsYellow” Huang, Nikolai “Mini Mood” Martinsen og Håkon “Flaker” Solberg. Fearsome er tilvanlig League of Legends hovedkommentator for Telenorligaen hvor samtlige av de andre gjestene spiller i førstedivisjon. I tillegg har de andre gjestene og dere respektive lag også fått en plass i Altibox-ligaen som startet for to uker siden. Begge disse ligaene er – på godt og vondt – et tema i dagens episode.

Det snakkes også om; The Convention, HordaLAN, lagoverganger i ligaene, Atraxy er i media, The Gathering 2015 og manglende fokus på e-sport, hva spillerne synes om sine motstandere og hvem samtlige tror kommer til å vinne mest fremover. Dette er en link direkte til spørsmålsrunden, så du kan “skippe” rett dit dersom du ønsker det.

Episoden ble vist live på Twitch kl. 20.00 22. mars og spørsmålene som leses opp på slutten er hentet fra Twitch-chat. Hvis du har forslag til gjester i neste episode, spørsmål eller generelle kommentarer til denne episoden, så er det bare å slå seg løs i kommentarfeltet!

PS! Takk til Terje “Tjnome” Nomeland som sto for produksjonen under sendingen.


Noen av nyhetene det ble snakket om:

Lions vinner The Convention

– TG15 premiefordeling: Prizepool

– Joachim “Accziz” Torsvik fra Atraxy

Dipzey2 fra nDurance Gaming

Tom forlot SupaGoatSmugla

– 10 lag klare til Altibox-ligaen

Shoutout til:
https://www.facebook.com/celestialgaming
https://www.facebook.com/SupaGoatSmuggla
https://www.facebook.com/lionsek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *