#Acernoontea

Denne helgen hadde jeg gleden av å reise til København og delta på #AcernoonTea – Acer sin vri på afternoon tea. 

Under arrangementet fikk vi sett og testet fire ulike produkter og snakket med en rekke interessante mennesker fra Skandinavia. Personlig var jeg veldig fornøyd med noen av kontaktene jeg fikk knyttet. Jeg også veldig fornøyd med Acer Aspire Switch 10 E som vi fikk med oss hjem. Perfekt til reising!

Når det er sagt, er nok favoritten min fra Acer fremdeles Acer Aspire V Nitro. Nitro er deres gaming laptop og er nok noe av det beste jeg har vært borti på den fronten. Fungerer flott til både gaming og streaming, samt annen krevende programvare. Personlig har jeg kjørt OBS (stream), League of Legends, skype, photoshop og nettleser samtidig på den uten noen problemer. Den har fantastisk grafikk, gode høyttalere, innebygget kortleser og tre USB-innganger samt HDMI. Elsker også at tastaturet lyser.

Legger ved noen bilder fra selve #AcerNoonTea. Jeg tok ikke så mye bilder rundt omkring i København eller mens jeg var ute på byen. Tror ikke de bildene ville blitt så lekre som kakene til Acer uansett. På det første bildet kan dere forresten se at jeg gjør rare ting med beina. Vet ikke hvordan jeg gjorde det. I tillegg har jeg et par bilder av hotellrommet, på hotell Skt Petri, som var rimelig awesome!

3 thoughts on “#Acernoontea

  1. Hei! Lurte veldig på hvorfor du ikke har vært online i det siste, har savnet deg på skype osv…. er litt trist for jeg kjenner ikke så mange andre jenter i dette kåmmjunitie og det hadde vært fint om du kom online på lig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *