Delte meninger om nytt “superlag” med Hatriixx i spissen

– Jeg liker den norske scenen og folka som er med på laget. Jeg organiserte oss mest for moro skyld, men målet er jo naturligvis å kunne konkurrere i toppen av førstedivisjon, forteller Jørgen “Hatrixx” Elgåen (17).

Under gårsdagens GlitterTalks ble den nye lagoppstillingen til Nix Elektroniske Sportsklubb offentliggjort og diskutert. Laget består av fire norske og en spansk spiller i aldergruppen 17-18 år.  Det har også den anerkjente norske midlaneren Hatriixx i spissen. Gjestene på gårsdagens GT virket like delte i sine meninger som chatten; og den nye lagoppstillingen mottok både skryt og kritikk.

– De har ikke noe synergi

Etter at Sindre “SmiileyGuy” Wirkola, som nå blitt trener for Celestial Gaming, spøker med om det er noen lag i første divisjon som ikke har hatt Hatriixx i line-upen, forklarer Dennis “Denden” Bui hvordan han ser på lagoppstillingen og Nix sine sjanser i årets Telenorliga:

Dennis "Denden" Bui spilte på samme lag med Hatriixx i BX3 (2014).
Dennis “Denden” Bui spilte på samme lag med Hatriixx i BX3 (2014).

– De har bra ADC, OK jungle, bra mid, dårlig toplaner og god support.

– De har ikke noe synergi, for å si det sånn. De kan tape mot nDG (nDurance Gaming), kanskje de får en femte eller sjetteplass. Selv om de har flinke solo queue spillere, så tror jeg ikke at Hatriixx kan 1v9 liksom, utdyper Denden som takket nei til plass på Nix-laget.

Hatriixx har tidligere vist at han er i stand til å vinne kamper nærmest alene, slik han angivelig gjorde for SupaGoatSmuggla i deres 1-1 oppgjør mot Celestial Gaming forrige sesong. Men en av hovedårsakene til de delte meningene om Nix Elektroniske Sportsklubb, er Hatriixx sin uttalelse om at de ikke kommer til å fokusere noe spesielt på å trene. I forkant av gårsdagens sending sa han nemlig:

– Vi kommer ikke til å pracce noe særlig fordi både jeg og nandisk0 kommer til å drive med andre lag utenom Nix. Den eneste jobben de andre på laget har, er å øve på trengs og å spille Solo Queue.

Nix får plassen til Arcane Gaming

Dersom navnet Nix elektroniske Sportsklubb ikke ringer noen bjeller, så er det fordi både navnet og organisasjonen i sin nåværende form er ganske nye. Organisasjonen fikk overta plassen til Arcane Gaming da de ikke kunne samle nok spillere til å delta i Telenorligaens førstedivisjon.

Arcane Gaming gikk under navnet Team Convention mot slutten av forrige sesong, men da organisasjonen byttet ut alle spillerne viste det seg at det egentlig var noen av spillerne som ble byttet ut, som eide plassen. Dermed sto organisasjonen med en full lagoppstilling, men ingen plass i førstedivisjon.

Dennis “Denden” Bui var en av spillerne som ble hentet inn til Team Convention. Sammen med majoriteten av lagoppstillingen kom han over fra BX3 Academy. Denden hadde store forhåpninger til laget, men mistet fort gnisten etter interne stridigheter. Det ble derfor et kortvarig eventyr som brått tok slutt i sommer. Det nye Nix Elektroniske Sportsklubb vil bli ledet av Team Convention-manager: Kenneth Gaupeseth Johansen, som også skal være lærer ved e-sportlinja på Namdal Folkehøyskole hvor han angivelig skaffet Hatriixx elev-plass.

NIX eSports sin lagoppstilling:
Anonym utover nicket: Nandisk0
Jørgen “Hatrixx” elgåen
Markus “OFED” Finholt
Joakim “Zwitch” Soleng
Anthony “wuizy” Vu

2 thoughts on “Delte meninger om nytt “superlag” med Hatriixx i spissen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *