Hyttetur til Øksendal

Det er ikke så ofte jeg vandrer rundt i fjell og mark, men når jeg først gjorde det så ble kamera med! Bildene sier kanskje det meste om stedet, men for å si det sånn: Jeg hadde lyst å se Ringenes Herre ca hele tiden. Dessverre måtte det vente til jeg var hjemme hos Netflix igjen.

Det må kanskje også nevnes at formen ikke er helt på topp. Etter at turen var ferdig og vi hadde grillet litt utenfor hytta, var egentlig planen å drikke og ha det moro. Vi spilte en rundt Cards Against Humanity mens vi hørte på 90-talls musikk -også var vi for trøtte til å gjøre stort mer. Annen viktig informasjon, som kanskje sier noe om meg (?), er at jeg vant i dette ganske lite politisk korrekte spillet. Tror ikke jeg bør fortelle det til så mange.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *