Telenorligaen: Disse lagene møtes i første runde

Under e-sportdagen på TelenorExpo ble kampoppsettet for høstsesongen av Telenorligaen avduket. De to første kampene spilles 29. august og følges opp med to nye oppgjør påfølgende dag.

Allerede i første runde ser man tydelig hvor høyt nivået er i Telenorligaen denne sesongen. Førstedivisjon er fullpakket med gode lag og det er nærmest umulig å spå hvem som kommer til å gå vinnende ut av de fire spennende oppgjørene i åpningshelga.

Her er en liten oversikt over lagene som møtes:

runde1_bx3vsmyxmg

Den første TV-sendte kampen i League of Legends blir mellom selveste BX3 elektroniske sportsklubb og myXMG lørdag 29. august kl. 18.00. Mens BX3 har trent lite sammen i sommer, og glimtet med sitt fravær i Gigacon Prime 2015 Pre-Tournament, har myXMG holdt seg relativt aktive over sommeren. myXMG gikk under navnet Atraxy forrige sesong, og skuffet dessverre litt i den første turneringen hvor topplagene i Norge møttes. Der røk de ut mot Nix elektroniske sportsklubb allerede i kvartfinalen. Det blir uansett et spennende oppgjør, og vil nok sette standarden for begge lagene inn mot en tøff sesong.

Hvem vinner av BX3 og myXMG?
BX3
71 Vote
myXMG
28 Vote
Uavgjort
3 Vote

runde1_ndgvsjevo

Begge disse lagene rykket opp fra 2. divisjon etter vårsesongen, men mens Jevo ikke har annonsert noen store endringer i lagoppstillingen, har nDurance Gaming slått på stortromma. De har nemlig hentet inn hele to norske stjernespillere som begge har vunnet en sesong hver av tyrkisk LCS. Når det er sagt, så presterte ikke nDG spesielt godt i  Gigacon Prime 2015 Pre-Tournament. I likhet med myXMG røk nDG ut i kvartfinalen. Da spilte og tapte de riktignok mot forrige sesongs seriemester Lions. Det ryktes også at Jevo lenge har prøvespilt en rekke spillere for å oppgradere sin lagoppstilling. Det kan rett og slett bli spennende å se hvilket nivå det er på de nyopprykkede lagene. Dessverre blir ikke denne kampen TV-sendt.

Hvem vinner av nDG og Jevo?
nDurance Gaming
61 Vote
Jevo
15 Vote
Uavgjort
3 Vote

 

runde1_lionsvsCG Telenorligaen starter slik den sluttet for Lions og Celestial Gaming. For søndag 30. august kl. 18.00 får vi nok en reprise av finalen disse lagene spilte i slutten av forrige sesong. Begge lagene har for lengst startet opp treninger igjen etter sommeren, men mens Lions stiller med samme lagoppstilling som forrige sesong, har Celestial Gaming fremdeles til gode å annonsere hvordan deres botlane kommer til å se ut denne sesongen. De holder nemlig stadig på med prøvespilling for support-rollen. Lagene møttes også til kamp i semifinalen av Gigacon Prime 2015 Pre-Tournament. Her var det nok en gang Lions som trakk det lengste strået, men det var langt ifra like stor overkjøring som i finalen i vår. Denne kampen blir TV-sendt.

Hvem vinner av Lions og CG?
Lions elektroniske sportsklubb
45 Vote
Celestial Gaming
57 Vote
Uavgjort
3 Vote

 

runde1_supagoatsmugglavsnix

SupaGoatSmuggla har nå holdt seg stabilt midt på treet i Telenorligaen i to sesonger, og satser på å avansere denne sesongen. Det hele starter med at de må måle krefter mot Nix elektroniske sportsklubb. Nix er et nytt lag som overtar plassen til Arcane Gaming i førstedivisjon. De presterte godt i Gigacon Prime 2015 Pre-Tournament, hvor de blant annet overrasket turneringens vinnere, Enigma, med storspill. De har litt å gå på samspillsmessig, men SGS-laget de møter har i likhet med dem selv ikke prioritert lagtrening gjennom sommeren. Denne kampen blir dessverre ikke TV-sendt.

Hvem vinner av Nix og SGS?
Nix elektroniske sportsklubb
37 Vote
SupaGoatSmuggla
55 Vote
Uavgjort
1 Vote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *