Min Predator-favoritt – og første vlogg!

Tidlig i Desember besøkte jeg Acer i København. De viste frem sine nye Predator-produkter som er rettet mot gamere. Det ble ganske tydelig at Acer for alvor går inn i Gaming-markedet med nye skjermer, pc’er, laptops, prosjektorer og tablets. På nyåret kommer det visst også en gaming-mobil!

Det er også en gledelig nyhet at Acer nå har inngått et samarbeid med Steelseries. I praksis betyr det at man kan kjøpe velkjente peripherals fra Steelseries som er rebrandet til Predator. 20151205_154345

Det er vanskelig å velge en personlig favoritt blant Predator produktene. Helt ærlig ville jeg nok gjerne hatt alt. Når det er sagt så har jeg hatt mest hands-on med deres nye gaming tablett Predator 8 GT-810. I tillegg til å ha fått spilt bilspill på denne i København, har jeg også en selv og jeg er storfornøyd så langt.

Den har ikke tidenes mest feminine design, men det bør jo ha lite å si med tanke på at majoriteten av leserne mine her inne ikke er så feminine de heller. Predator 8 ble tilgjengelig i Norge tidlig i November og koster omlag 3690,-

Teknisk informasjon

20151205_132239Predator 8 GT-810 kjøres av Intel® Atom™ x7 Prosessor med Intel HD Grafikk (Gen 8 –LP) på Android 5.1 OS. Utseendemessig støttes den av 8″ skjerm (1920×1200) og anvender “Zero air gap” og IPS teknologi. Tableten er 8,7 mm tynn og veier bare 350g. I tillegg til alt dette har den surround-lyd for dem som ikke bruker headset, og 64GB lagringsplass innebygget.

Siden oppstarten av utviklingen har Acer samarbeidet med Gameloft. Derfor fungerer den utmerket til Gameloft sitt spill Asphalt 8 (et kjørespill). Dette følger også med Predator 8.

Min første vlogg

I forkant av turen til København bestemte jeg meg for å lage min første vlogg mens jeg var der. Det var en merkelig opplevelse. For det første klarer jeg ikke helt å snakke til et kamera jeg holder selv hverken offentlig – eller alene, og for det andre filmet jeg alt på mobilkameraet (Samsung Galexy S6). Det var heller ikke bare-bare å redigere det hele i etterkant, men jeg tror jeg fikk det til å flyte helt ok.

Jeg er nok beruset i litt for stor grad under denne vloggen, men det får så være. Heldigvis er jeg ikke alene om det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *