Tidligere Tyrkia-proff Omid «Touch» Rosander blir byttet ut

De selvutnevnte Telenorliga-gigantene i nDurance Gaming har gjort endringer i lagoppstillingen før helgens kamp mot Riddle Elektroniske sportsklubb G. Den tidligere Tyrkia-proffen Omid «Touch» Rosander blir byttet ut med Tore «Norskeren» Hoel.

Årsaken til byttet skal være at Touch føler han holder laget tilbake så lenge han er i militæret. Mens han er der får han ikke trent like mye sammen med resten av spillerne på det norske topplaget som han føler han burde.

– Laget hadde høye forventninger og vi gikk inn for å satse skikkelig denne sesongen. Dessverre kunne jeg bare trene annen hver uke, pluss hver uke har perm fra militæret, noe som resulterte i at jeg kun fikk deltatt på lagtreninger og ikke hadde tid til å spille «solo queue». Det gjorde at jeg ikke følte jeg strakk til, utdyper Touch.

Kom selv med forslaget om å erstattes

Førstegangstjeneste har med det satt en stopper for Kristiansanderens utvikling i to lag. Mens han nå føler han må vike unna i nDg, måtte han i fjor på denne tiden forlate Dark Passage i Tyrkisk LCS.

Norskeren i forkant av Telenorligafinalene på SpillExpo 2015.
Norskeren i forkant av Telenorligafinalene på SpillExpo 2015.

Touch sin militærtjeneste nærmer seg slutten nå, men han er usikker på nøyaktig hvor lenge han har igjen. Han regner med at han blir til i slutten av mars, og vilmMed andre ord vil han miste store deler av vårsesongen i Telenorligaen. Det synes han er helt greit.

– Jeg kom selv meg forslaget om at Norskeren, som er den beste supporten i Norge for øyeblikket, kunne ta over min rolle frem til jeg er ferdig i militæret. Kanskje også lengre, forklarer Touch og legger til:

– Jeg stiller fremdeles opp på trening der Norskeren ikke kan, eller i turneringer hvor jeg trengs, så jeg er fremdeles en del av nDurance Gaming.

Utelukker ikke en ny sesong i Tyrkia

– Dennis «Denden» Bui hadde et kortvarig eventyr i Tyrkia. Nå skal han ha blitt kastet ut fra din tidligere klubb, Dark Passage. Hvordan ville du stilt deg til et tilbud derfra?

– De har allerede skaffet ny support, men det hadde vært koselig å dra tilbake dit for å spille. Jeg må nesten bare se hva jeg gjør når militæret er ferdig, sier Kristiansanderen.

Norskeren tilbake i Telenorligaen

Mot slutten av forrige sesong byttet Norskeren over til ADC og vant Telenorligaen sammen med laget sitt, men han glimtet med sitt fravær i første runde av Telenorligaen i år. Årsaken til det er at han har vært ute etter å bytte klubb en stund, men ikke fått mulig til det før kontrakten i Oslo Lions Elektroniske Sportsklubb gikk ut. Det gjorde den nylig.

Ved å bli med i nDurance Gaming gjenforenes stortalentet med sin tidligere lagkamerat, og manager i nDg, Henrik «Svettz0r» Årdahl. De to spilte sammen på Aposis Gaming under Telenorligaens første sesong.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *