GlitterTalks m/ KekMek, Denden, Dipzey & Jubel

På første gang på nesten et år, ble det en sending med GlitterTalks. I denne episoden var gjestene både aktuelle og snakkesalige. Se opptak av sendingen og sammendrag av tema under!

Gjestene var: 
– Dennis “Denden” Bui (Tidligere Dark Passage, Tyrkisk LCS)
– Jakob “Jubel” Andresen (Celestial Gaming)
– Adrian “Dipzey” Kjellesvik (Tidligere Lions, nå Riddle)
– Mohammed “KekMek” Barzinje (Eier Riddle)

Temaene var mange, men for å oppsummere litt så uttalte Dipzey seg om hvorfor han og resten av laget forlot Lions.  Han snakket om hva han savnet fra klubben og forsøkte, sammen med resten, å spekulere litt i hvem som kom til å ta over.  Han innrømmet også at han har signert en NDA, så det er derfor vanskelig for han å gi for mange detaljer.

KekMek fortalte litt om Riddle og svarte kort på påstandene knyttet til kjøp av ligaplass i Telenorligaen. Han svarte også på hvordan han kom i kontakt med Lions og hvorfor laget valgte å erstatte Thomas “Qtic” Hauger med Nicolai “Mood” Mathiesen.

Jubel snakket om sin legendariske drunk stream, svarte på spørsmål rundt CG sin spillestil og forklarte litt mer rundt taktikken som ble anvendt mot Lions forrige runde. Videre oppsto det en liten meningsutveksling knyttet til bruk av innbyttere i ligakamper.

Denden fortalte om oppholdet i Tyrkia og forklarte mer i detalj hvordan det hadde vært og hvorfor han ble stemplet som en passiv spiller med kommunikasjonsproblemer og måtte flytte hjem. I tillegg uttalte han seg om nivået på norske lag vs. Tyrkiske lag, og snakket litt om hva en trener kan tilføre et lag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *