Celestial Gaming inntar sørlandet

I to pressemeldinger publisert på Celestial Gaming sine nettsider, kommer det frem at League of Legends-laget skal delta på PB-party og gjennomføre en bootcamp på Nexus e-sport i Kristiansand førstkommende helg.

Det blir med andre ord mulig å møte lagets medlemmer og management i Gimlehallen hvor PB-party arrangeres 27.oktober 2018.  Opplegget på PB-party gjøres i samarbeid med Elkjøp Megastore Kristiansand. De leverer både utstyret til ARAM-turneringen som skal spilles, og premiene til vinnerne.

– Gaming er et satsningsområde i Elkjøp, og det å få muligheten til å være med på et positivt ungdomsarrangement som PB Party er veldig gøy. Veksten i salg av gamingutstyr hos oss er enorm, og det skyldes blant annet at E-sport og sosial gaming øker i popularitet i alle aldersgrupper. Det er moro å få lov til å stille med utstyret som det skal spilles på denne helgen, og tilsvarende artig å få lov til å belønne de flinkeste med premier fra vårt gaming-sortiment, sier Kjetil Thomassen fra Elkjøp Megastore Kristiansand.

PB-Party er Sørlandets største innendørs diskotek, konsert og dansearrangement, arrangert av Gimletroll i forbindelse med Trollcup. Arrangementet er 100% rusfritt, og samler hvert år rundt 3000 barn og ungdom i Gimlehallen til fest. Hvert år bookes det DJs og artister fra både nært og fjernt. I år vil PB-party sine headlinere være: Cir.Cuz, Temur, Zadeking og Vilde J.

Nexus e-sport står for bootcamp-lokaler

League of Legends-laget kommer  også til å spille høstsesongen siste ordinære serierunde, mot AIR, mens de sitter i samme lokaler i Dronningens Gate 66 i Kristiansand.  Her holder nemlig nyoppstarta Nexus e-sport til. Det er derfor mulig for venner og fans av laget å komme innom lokalene for å slå av en prat, spille litt eller bare se seg rundt.

Espen Schjøttelvig er dalig leder for Nexus E-sport og ser frem til en helg med fokus på League of Legends:

– Vi setter stor pris på at CG kommer på besøk til oss. Da vi utviklet konseptet for Nexus var målet å skape en plass der gamere kan samles og spille sosialt. At CG vil bruke oss til bootcamp forteller oss at vi har fått til noe riktig. I tillegg vil vi vise semifinalene i Worlds på lørdag og søndag kveld. Dette blir en god helg for League-fans.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *