CG i Kristiansand: Tanker om å miste sluttspill-plassen

I helgen hadde Celestial Gaming, som jeg da er grunnlegger og leder for, bootcamp i Kristiansand. Vi deltok også på PB-party og samarbeidet med Elkjøp om et gaming-rom der for unge mellom 12-17 år. Vi hadde en fin helg, men dessverre ble det ikke noe sluttspill på oss. Det kan være flere grunner til det. 

Når det gjelder selve resultatet av helgen, så kan man jo ikke late som det er super gøy at vi ikke klarte sluttspill. Det var skuffende. Det gjorde det ikke lettere at vi opplevde såpass kritiske tekniske problemer i lokalet vi brukte like før kampstart. Det gjorde at vi mistet litt fokus og stressnivået hos enkelte ble høyt. Vi følte vi klarte å nullstille noenlunde bra, men sånt setter seg dessverre.

Det ble også en økt stressfaktor at lokalene stengte 21 og en av medlemmene måtte rekke en buss 20:15. Vi fikk løst dette etterhvert, men det lå i lufta lenge og påvirket flere på laget.

Etter kampen på søndag.

Alt i alt er jeg, og utifra det jeg har hørt fra resten, fornøyd med helga. Det var moro å møte alle sammen og fint med gjensyn blant dem som ikke har møttes på en stund. Vi fikk vært sosiale, spilt mye og deltatt på diverse aktiviteter sammen. Det var også mye god mat og drikke, samt fine samtaler. Å tape er derfor en litt mindre nedtur, selv om det absolutt var veldig surt der og da.

Vi sa også på forhånd at dersom vi ikke klarte slå AIR, så fortjente vi heller ikke sluttspill-plassen. Det står vi naturligvis for fremdeles. Det beste laget vant. Air klarte å utnytte vår manglende evne til å close ut ledelsen vi opparbeidet oss i begge kampene. På en annen side, så er vi fornøyde med å ha fått et langt bedre “early game” nå, enn vi hadde i starten av sesongen. Så det er jo noe å være glad for!

Tok litt bilder og filmet endel mens Celestial Gaming deltok på bootcamp i Kristiansand. Vloggen er ikke ferdig enda, da jeg må lære meg videoredigeringsprogrammet igjen. Litt lenge siden sist jeg mekket en video nå.

Fikk også tatt litt bilder på PB-party, men var litt mørkt i selve gaming-lokalet til Elkjøp, så begrenset utvalg der. Må bli flinkere med kameraet mitt for å få til foto i slike lysforhold, rett og slett. De beste bildene ligger forsåvidt allerede på CG sin facebook-side, så det er mulig å se dem der om du er interessert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *